Pastavilla kalpleri fethedecek

Pastavilla, Migros raflarında yerini alacak kalem makarna ve bahçe sosunu özel konseptli kalpli kutularında tüketicinin beğenisine sunuyor.

Pastavilla kalpleri fethedecek

Yeni sos ailesiyle lezzetini daha da artıran Pastavilla, 27 Eylül-21 Kasım tarihleri arasında Migros mağazalarının raflarında yerini alacak kalem makarna ve bahçe sosunu özel konseptli kalpli kutularında tüketicinin beğenisine sunuyor.

Doğallığın, kalitenin ve lezzetin adresi Pastavilla özel tasarımlı kutularını Migros mağazalarında sergiliyor. Pastavilla’nın en sevilen makarnalarından kalem makarnası ile yeni bahçe sosunun yer aldığı kutular sınırlı sayıda üretilirken, bu ürünler sadece 27 Eylül-21 Kasım tarihleri arasında temin edilebilecek.

Sos ailesine  yeni soslar ekleyerek ailesini  büyüten Pastavilla, sunduğu soslarla sofraları lezzetlendirmeye devam ediyor. Lezzetini mevsiminde özenle yetiştirilmiş, en iyi dometeslerden alan, taptaze sebzeler, kaliteli, doğal malzemeler ve baharatlarla harmanlanan Pastavilla soslarından sebzeli bahçe sosu, Migros mutluluk konsepti çerçevesinde tasarlanan kalpli kutularda kalem makarna ile beraber sunuluyor.

Fiyatı ile de tüketicinin cep dostu olan bu özel kutularla hem sos hem de makarnada uzman Pastavilla, tüketicisinin mutluluğuna ve sofralara katkı sağlıyor. Migros mutluluk konsepti çerçevesinde 27 Eylül’de Migros raflarındaki yerini alacak bu özel tasarımlı paketleri 21 Kasım’a kadar satın almak mümkün.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52