Nar Gourmet reçeli yeniden yorumladı!

Nar Gourmet’nin doğal yöntemlerle katkısız bir şekilde ürettiği reçelleri, geleneksel reçel kültürüne yeniden hayat veriyor.

Nar Gourmet reçeli yeniden yorumladı!
Yeme-içme endüstrisi yeni ürünlerle ne kadar gelişirse gelişsin bazı lezzetler var ki, onların sofralarımızdaki yeri asla değişmiyor. Reçel de bu vazgeçilmez lezzetlerimizden biri. Eskiden reçeller kahvaltılık olarak değil, ikramlık olarak sunulur ve tüketilirdi. Özellikle Osmanlı Sarayı’nda tatlı denince akla ilk olarak reçel ya da diğer adıyla meyve tatlıları gelirdi.

Ürün ailesini, geleneksel üretimleri model alarak oluşturan ve unutulmaya yüz tutmuş tatlara yeniden hayat veren Nar Gourmet, reçellerini anne eli değmiş gibi doğal ve katkısız üretiyor. Nar reçellerini; kahvaltılarda ya da yanında kaymak veya dondurma ile tatlı olarak yiyebilirsiniz.

Nar’ın reçel koleksiyonu; Yaz, Bahar ve Kış Reçelleri olmak üzere üç ayrı kategoriye ayrılmış durumda. Bunlara bir de Marmelatlar ve Özel Tatlar ekleniyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52