Koska, Türk mutfağına yeni tatlar kazandırmaya devam ediyor. Acı biberin bağımlılık yaratan lezzetiyle geleneksel lezzet tahin helvayı bir araya getirerek, acı ile tatlının bağımlılık yaratan tadını yakaladı. 350 gramlık paketlerde satılan "Acı Biberli Tahin Helva" Kahraman Maraş'ın en kaliteli acı pul biberleriyle üretiliyor.
sabah.com.tr
Koska'dan acı biberli helva
Acı biberin bağımlılık yaratan lezzetini helvaya katan Koska, damaklara yepyeni bir lezzet sunuyor.
YORUM EKLE
1
Kuru kayısı 300 milyon dolar getirdi
2
Bakanlıktan 'balık' açıklaması
3
Mandalina kabuğundan yağ üretecekler
4
Meyvesi küçük ama kazancı büyük!
5
Gıda Mühendisleri Ankara'dan ses verdi!
6
Tukaş'a yeni genel müdür atandı
7
Avcılar'da keşfedilecek yeni lezzetler
8
NESCAFÉ 2013’te de kazandırmaya devam ediyor!...
9
Malatya Pazarı'ndan kış çayları serisi
10
Balık kanser yapıyor iddiası
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:22
GÜNEŞ
07:52
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12