Gıdavitrini - Doğal yapısı ve eşsiz aroması ile dünya mutfağının vazgeçilmezi Kikkoman, lezzetinden ödün vermeden buğday gibi tahıllara hassasiyeti olanlara özel Glutensiz Soya Sosu’nu sunuyor.
Soya sosu denince akla gelen ilk marka olan Kikkoman’ın Glutensiz Soya Sosu da diğer sosları gibi %100 doğal, katkısız, hiçbir renklendirici, tatlandırıcı ve koruyucu içermiyor.
Hem lezzetli hem de sağlıklı bir alternatif olan Kikkoman Glutensiz Soya Sosu, doğal yöntemlerle fermente edilerek Türk mutfaklarında yerini alıyor.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Japonya, Food, Soyu Sosu, Kikkoman, Gluten, Koruyucu Madde
Kikkoman’dan glutensiz soya sosu
Kikkoman, tahıllara hassasiyeti olanlar için ürettiği glutensiz soya sosunu Türk mutfaklarına taşıyor.

YORUM EKLE
1
Yemek ısrarı çocuğu obez yapıyor
2
Hollandalı bilim adamları sentetik et üretti
3
Şaypa ulusal zincir olma yolunda
4
TMO ihaleyle arpa ve buğday satacak
5
Üzümlü baklavamız da oldu!
6
Amerikan ordusuna peynir satıyor
7
TURKLAB’dan tebrik ziyareti
8
Zamanında ödeyen iyi müşteri değil!
9
İki kadından biri obez olacak
10
Kışın bolca kivi tüketin
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER