Eker’den Hellim peyniri lezzeti

Ünü dünyaya yayılan Kıbrıs’ın enfes lezzeti Hellim, şimdi Eker güvencesi ile raflardaki yerini alıyor.

Eker’den  Hellim peyniri lezzeti

Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, peynir ailesini genişletiyor. Ünü dünyanın dört bir yanına yayılan Kıbrıs’ın meşhur Hellim peyniri, Eker güvencesi ve enfes lezzeti ile kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Genelde ızgarada ya da yağsız tavada kızartıldıktan sonra yenen Hellim, pişirildiği zaman yumuşayan ancak erimeyen ve şeklini kaybetmeyen benzersiz bir peynir.

Enfes tadı, yüksek miktarda kalsiyum ve protein kaynağı ve zengin mineral içeriği ile Hellim, en lezzetli haliyle artık raflarda.

Kullanım tavsiyesi:
Kızartmadan önce mutlaka suda yıkayınız, sonrada üzerine biraz kuru nane serpiniz.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 16:29

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52