Türkiye ve Akdeniz’in en güvenli oteli oldu!

Diversey’in otellerde misafir sağlığı ve güvenliği açısından yaptığı inceleme ve denetimler sonucunda Cornelia Diamond Golf Resort Spa, “Türkiye’nin En Güvenli Oteli” seçilerek “2011 National Winner” ödülünü kazandı.

Türkiye ve Akdeniz’in en güvenli oteli oldu!
Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Lux Resort Otel ile Sealed Air’in işbirimi Diversey’in geçen yıldan bu yana yürüttüğü, marka ve müşteri güvenliğini temel alan Cristal Risk Yönetim Sistemi işbirliği meyvelerini vermeye başladı. Diversey’in otellerde misafir sağlığı ve güvenliği açısından yaptığı inceleme ve denetimler sonucunda Cornelia Diamond Golf Resort Spa, “Türkiye’nin En Güvenli Oteli” seçilerek “2011 National Winner” ödülünü kazandı. Cornelia De Luxe Resort Otel ise Akdeniz Bölgesi’nin en iyi başarı performansını sergileyerek, “Akdeniz Bölgesinin En Güvenli Oteli” seçildi ve “2011 Regional Winner” ödülünün sahibi oldu. Turizm sektöründe müşteri sağlığı ve güvenliği konularında uluslararası kurumların kabul ettiği gıda, su ve müşteri güvenliği standartlarını temel alan Cristal Risk Yönetim Sistemi kapsamında, en yüksek seviyede “Misafir sağlığı ve güvenliği” standartlarına ulaşarak ve bu seviyeyi koruyarak “Türkiye’nin En Güvenli Oteli” seçilen Cornelia Diamond Golf Resort Spa; “Dünyanın En Güvenli Oteli” ödülünü kazanmak için 26 ülke birincisi ile yarışacak.
Turizm sezonu yaklaşırken misafir memnuniyeti ve müşteri güvenliği konularının önemini vurgulamak ve Cornelia Otels’e ödüllerini vermek amacıyla düzenlenen basın toplantısına Sealed Air’in İş birimi Diversey Türkiye, Kafkasya ve Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü Cem Yengül, Diversey Güney Bölgeler Satış Direktörü Atilla Selvi, Diversey Consulting İş Birimi Müdürü İrfan Tümer, Cornelia Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya ve Cornelia De Luxe Resort Otel Genel Müdürü Hakan Duran katıldı. Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otel, Turizm sektöründe müşteri güvenliği değerlendirmesinde en önemli uluslararası ödülü sayılan E-Cristal ödülünü İstanbul’da düzenlenen Basın Toplantısında Sealed Air’in İş Birimi Diversey Türkiye, Kafkasya ve Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü Cem Yengül’ün elinden aldılar.
Misafir güvenilirliğini korumaya yönelik olarak geliştirilmiş bu risk yönetim sistemi, Gıda Güvenliği, Lejyonella Güvenliği, Yangın Güvenliği ve Genel Misafir Güvenliği ana modüllerinden oluşuyor. Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otel, bu ana başlıklar altındaki kriterlerden oluşan bir kontrol listesi ile ayda bir defa habersiz olarak denetlendi. Böylece, lobiden mutfağa, odalardan banyo ve tuvaletlere, toplantı salonlarından havuzlara, restoran, barlar ve outletlere kadar her alanda Cornelia Otels grubunun sürdürdüğü titiz çalışmaları, tarafsız bir göz tarafından da denetlenerek puanlandı. Başarı performans değerlendirmesi, kritik kontrol noktalarındaki uygulamaları ve riskin şiddetine göre hesaplanan sistemde, puanların her yıl düşmeden aynı seviyeyi koruması veya puanların yükselmesi ile Cornelia Otels grubu güvenli oteller kategorisine yerleşti.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52