İstanbul iftarları The Marmara Pera’da

Beyoğlu’nun tarihi dokusunu yansıtan The Marmara Pera, Ramazan’a özel her damak tadına uygun açık büfe ve set mönüler sunuyor.

İstanbul iftarları The Marmara Pera’da
Geçmişle bugünün harmanlandığı konseptiyle hizmet veren The Marmara Pera’da 49 TL’ye zengin açık büfe seçeneğinin yanı sıra dört farklı set mönü iftarda damakları şenlendiriyor.

Beyoğlu’nun tarihi dokusunu yansıtan Pera’da, geçmişle bugünün harmanlandığı konseptiyle hizmet veren The Marmara Pera, iftar sofralarında da bu farkını ortaya koyuyor. The Marmara Pera’nın Ramazan boyunca sunacağı açık büfe iftarda misafirleri zengin iftariyeliklerden Türk mutfağının unutulmaz tatları bekliyor. Her şey dahil 49 TL’ye sunulan açıf büfede yöresel peynir çeşitleri, soğuk et çeşitleri, zengin iftariyelikler, kuru meyveler, közlenmiş patlıcan salatası, karışık kızartma, Arnavut ciğeri, nar ekşili ezme ve patates salatası başlangıç bölümünü oluşturuyor.

İftardan sonra Demirhindi ve Zencefilli Ahududu Şerbeti

The Marmara Pera’nın iftar açık büfesinde salata bölümünün yanı sıra sıcak büfesi zengin et çeşitleriyle damağa hitap ediyor. Sıcak büfesinde farklı bölgelerden çorba çeşitleri, et yemekleri, kömür ateşinde ızgara tavuk, dana, kuzu etleri, yöresel tencere yemekleri, Anadolu usulü hamur işleri, sebze yemekleri, pilavlar ve börekler yer alıyor. İftarın olmazsa olmazı tatlı büfesinde yer alan geleneksel hamur tatlıları, sütlü tatlılar, çikolatalı ve meyveli pastalar, Ramazanın şahı Güllaç, mevsimsel ve yöresel zengin tatlı çeşitleri ve mevsim meyveleri şöleni ağızları tatlandırıyor. Ramazan’da lezzet şöleni yaşamak için The Marmara Pera’yı tercih eden misafirler, muhteşem yemeklerin ardından demirhindi ve zencefilli ahududu şerbeti bekliyor.

The Marmara Pera’dan dört zengin iftar set mönü

The Marmara Pera konuklarını bu Ramazan’da her damak tadına uygun iftar set mönüleri de bekliyor. Zengin iftariyeliklerle başlanan lezzet şöleni peynirli su böreği, mercimek çorbası, kremalı sebze çorbasıyla devam ediyor. Ana yemekte kuzu tandır, hünkar beğendi kebap, taze kekik ile marinelenmiş ızgara biftek ve taze kır baharatlarla marinelenmiş ızgara tavuk şiş seçenekleri sunuluyor. Fırın sütlaç, ayva tatlısı, karışık Türk tatlı tabağı ve bademli güllaç Türk mutfağının en lezzetli halleriyle set mönüler unutulmaz bir iftar deneyimi yaşatıyor.Limitsiz meşrubat, Ramazan şerbeti, demleme çay ve kahvenin de ikram edildiği The Marmara Pera’nın iftar set mönüleri 45-60 TL arasında sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52