Gıdavitrini - Kenwood geliştirdiği yepyeni KMIX HB891 El Blenderı Seti ile mutfaklardaki karmaşya ve dağınıklığa son veriyor. İleri teknoloji ile geliştirilen Kenwood KMIX HB891 El Blenderı Seti ile meyve ve sebze doğramak artık çok daha kolay, çok daha zevkli! Kenwood’un KMIX HB891 El Blenderı Seti ile yemek yapmak dünyanın en kolay ve en zevkli işi haline geliyor. Mutfakta pratikliğe ve şıklığa önem verenlerin en büyük tercihi Kenwood KMIX HB891 El Blenderı Seti, yemek yapmayı ise bir zevke dönüştürüyor. Kenwood Blender Seti’nin doğrama aparatı, meyve ve sebzelerinizi istediğiniz irilikte doğrayabilirken, çırpma aparatı ile de leziz kek harcınızı karıştırabilir, el blenderi özelliğli ile çorbalarınızı istediğiniz kıvama getirebilirsiniz.
Kenwood KMIX HB891 Blenderı Seti, 5 farklı hızda çalışma gücü, 3 çeşit dayanıklı paslanmaz çelik bıçağı ve bulaşık makinesinde yıkanan parçaları ile mutfaklarda kullanım kolaylığı sağlıyor.Kenwood KMIX Blenderı Setiyle leziz yemekler, çorbalar, pastalar ve kekler hazırlayabilir, 5 ayrı hızda parçalama özelliği ile mevye, sebze ve kuruyemiş gibi malzemeleri rahatlıkla istenilen irilikte doğrayabilirsiniz.
Beyaz, kırmızı, krem, siyah ve gümüş renklerini bulabaileceğiniz Kenwood KMIX HB891 Blender Seti, çırpma, doğrama ve parçalama özellikleri ile mutfaktaki en büyük yardımcınız.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker
Yemek hazırlamak zevke dönüşüyor
Yemek hazırlama ürünlerinde dünyaca ünlü Kenwood, fonksiyonel ve sıra dışı ürünleri ile mutfaklarda kadınların en önemli yardımcısı oluyor.

YORUM EKLE
1
Parmak köfteye hayır demek zor
2
Makarna şişmanlatır ön yargısı değişiyor
3
Ağaç yayıklar teknolojiye yenik düştü
4
İş dünyası teşvik için aynı şeyi düşünüyor!
5
Çiftçiler Lamborghini'ye binecek!
6
Domateste yeniden Rusya kabusu!
7
Orçun Eti Popkek’in reklam yıldızı oldu
8
Gıda Arap Baharı'nı tekrar ateşleyebilir
9
Gıda bankalarına hücum!
10
Çeyrek asırda 100 kat büyüdü
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER