Mutfaklar Tchibo ile canlanıyor

Birbirinden renkli ve işlevsel ürünler, yemeklerine olduğu kadar mutfağına da özen gösterenleri Tchibo mağazalarında bekliyor.

Mutfaklar Tchibo ile canlanıyor
Bu hafta aşçıları mutlu etmenin, yeniliklerle tanıştırmanın yolu Tchibo mağazalarından geçiyor. Mutfakları sonbaharın renkleri ile süsleyerek festival havasını evinize getiren Tchibo’nun yeni teması “Mutfakta Festival Havası”, 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında; 21 Eylül Çarşamba gününden itibaren tüm Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Tchibo, aşçılara tencere alternatiflerinin yanı sıra kurulama bezi, mutfak termometresi, alüminyum tava, spatula, sebze ve marine şırıngası, çok amaçlı rende, 2’li sebze-meyve fırçası, ekmek sepeti, kesme tahtası ve renkli masa örtüleri sunuyor.

Almanya’nın tanınmış yemek ustası Alfons Schuhbeck bu haftaki kataloğun onur konuğu. Schuhbeck’in önerdiği yemek hazırlarken kullanabileceğimiz pratik fikirler ve silikon fırça, mutfak termometresi, soğan ve maydanoz doğrama bıçağı gibi pratik ürünler, tüketicilere sunuluyor. Tchibo’nun özel tasarlanmış enerji tasarrufu sağlayan, yanmaz-yapışmaz tencereleri ile tanışıp lezzetli, sağlıklı ve pratik yemek yapmanın keyfine varabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52