Gaggenau’dan Vario Soğutucu 400 Serisi

Gaggenau, en kaliteli malzemeler ve el işçiliği ile ürettiği Vario Soğutucu 400 Serisi ile soğutma teknolojisi ve tasarımını bir üst sınıfa taşıyarak, profesyonelliğin ayrıcalıklarını mutfaklara getiriyor.

Gaggenau’dan Vario Soğutucu 400 Serisi
Gaggenau, tam entegre ankastre cihazlar modüler sistemi olarak ilk Vario Soğutucu 400 Serisi’ni tanıttığı 2007’den bu yana en küçük ayrıntısına kadar kusursuz bir güzellik ve tartışmasız bir kalite sunmaya devam ediyor. 13 Vario soğutucu cihazı, ayrı ayrı, şık bir soğutma duvar oluşturmak için kombine edilebiliyor. En kaliteli malzemeler ve el işçiliği ile uzun ömürlülük yüksek düzeyde garanti altına alınmış durumda. İçleri tamamen paslanmaz çelik kaplı bu cihazlar, kendi kategorisinde en sessiz ve neredeyse tümü A+ enerji verimlilik sınıfında oluşlarıyla, teknoloji açısından da yeni standartlar belirliyor.

Soğutma kültürünü bir adım ileri taşıyan seri

Gaggenau, çok özel bir mutfak kültürü ve sofistike bir yaşam tarzını örnekliyor. Profesyonel standartlara odaklanan Vario soğutucu 400 serisi, soğutma kültürünü de bir basamak ileri taşıyor. İklim bölgeleri hassas kontrollü buzdolapları, dondurucular, buzdolabı-dondurucu kombinasyonları ve şarap iklimlendirme dolapları, narin gıda maddelerinin tazeliğini korumak, değerli şarapları saklamak, taze ve dondurulmuş ürünleri saklamak için ideal koşullar yaratmak üzere tasarlanmış durumda.

   Cihazların içi de özel

Yüksek kaliteli materyal kullanımı ve el işçiliği bir araya gelince, Vario soğutucu cihazlarının uzun ömürlü oluşu da garantileniyor. İlhamını, profesyonel soğutucu teknolojisinden alan bu cihazların içleri, tamamen paslanmaz çelik kaplı. Yan ışık elemanları ve tavan spotları sayesinde geniş bir aydınlatma sağlanıyor. Sertleştirilmiş emniyetli cam raflar, dolap tam doluyken bile, kullanılabilir alandan en iyi şekilde faydalanmak için manuel veya otomatik olarak ayarlanabiliyor. Çekmece gözleri tamamen genişletilebiliyor. Serideki tüm cihazlar, buzunun çözülmesine son vererek, gıda maddeleri üzerinde zararlı buz oluşumunu önleyen No-Frost teknolojisine sahip. Buzdolapları, 0°C yakın taze soğutma bölgesi sayesinde kolay bozulan narin yiyecekleri, tazeliğini koruyarak soğutuyor.

Ayrıcalıklı detaylar

Vario soğutucu 400 serisinin imza niteliğindeki bir diğer özelliği, milimetrik hassasiyet ile donatılmış ve elle işlenmiş son derece dayanıklı alüminyum kapı rafları. Örneğin RB/RY 491 buzdolabı-dondurucu kombinasyonu modelinin alt kapı rafı, 25 kg bir yük taşıma hacmine sahip. Ağır menteşeleri, iç bölüme kolay erişim sağlamak için kapının, 115 derecelik bir açı ile açılmasına olanak tanıyor. Ayrıca, ağır kapılar, size hizmet sunmak için yıllarca güvenli bir şekilde dayanıyor. Cihazlar, özel bir aksesuar seçimi yapılarak, paslanmaz çelik veya alüminyum kapı cepheleri ile kaplanabiliyor. Serinin 213,4 cm yükseklikteki tam entegre cihazlar kullanım kolaylığı için hem sol hem de sağ menteşeli kapı tipinde sunuluyor. Gaggenau soğutucu 400 serisi, profesyonel soğutma ve saklama teknolojisinin yanı sıra ikonik tasarımlarıyla da işlevsellik ve beğeniye de yeni standartlar getiriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52