Söyleşi

Saray Holding dünya gıda devi olacak
Gıda sektörünün bir çok kolunda faaliyet gösteren Saray Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ gelecekle ilgili iddialı açıklamalar yaptı.

Yemeklerimiz de küresel lige çıktı
MSA'nın kurucusu Mehmet Aksel, Türk yemeklerini dünyanın en iyi aşçılık okullarının mönüsüne sokmayı başardı.

İstanbul’da beş bin restorana girdi
Asi Künefe Genel Müdürü Mustafa Görgen, donuk künefeyi sektöre ilk kez kendilerinin tanıttıklarını söyledi.

Çay keyfine Öztiryakiler katkısı
Öztiryakiler, çay tüketimi konusunda, kaliteli içime destek sağlayabilmek için, farklı özelliklere sahip çay makineleri üretiyor...

Türk Mutfağı turizme katkı sağlıyor
Türk turizminin en önemli yüzlerinden birisi konumundaki Adil Üstündağ’a turizm penceresinden Türk mutfağının nasıl göründüğünü sorduk.

Michelin yıldızlı restoranları sevmiyormuş!
Carluccio's adlı restoranının 65. şubesini açmak için Türkiye'ye gelen ünlü şef Antonio Carluccio'dan ilginç tespitler...

Sebzenin kurtlusu iyidir
Arda Türkmen “Sebze meyve alırken pürüzsüz, parlak olandan ziyade mümkünse kenarı kurtlu olanı almak lazım, çünkü kurdun yaşadığı yerde zehir olmaz” diyor.

Godiva'yı alırken hocaya sormuş
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Zaman gazetesinden Nuriye Akman'a şok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nusr'ET akademi kuruyor
2013'te ABD'yle yurtdışına açılmayı planlayan Nusr'ET, akademi kurup aşçı, kasap ve garson yetiştirecek...

Halk Ekmek'in tuzu az tadı çok!
Her sabah mis kokusuyla sofralarımıza lezzet katan İHE ucuzluk ve kalitenin yanında birinci hedef olarak halk sağlığını ön plana çıkarıyor...


ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16