Türkiye’nin en köklü markalarından Koska, taze meyvelerle hazırlanan reçelleriyle yaz aylarında kahvaltı keyfinize renk, lezzet ve tazelik katıyor. Vişne, çilek, kayısı, karadut ve kızılcık reçelleriyle sofralarınızı renklendiren KOSKA reçellerinin, sağlığına ya da formuna dikkat edenler için tamamen doğal tatlandırıcılarla orjinaline en yakın tadı sunan şekersiz alternatifleri de bulunuyor.
Kış mevsiminin kısıtlı meyvelerinden sonra yaz meyvelerinin canlılığını kahvaltı sofralarına sunan KOSKA reçeller 380 ve 760 gramlık “nazar boncuklu” kavanozlarında satışa sunuluyor.
Yaz meyveleri KOSKA ile kahvaltı sofralarında
Sofraların vazgeçilmez tadı Koska, yaz meyveleriyle hazırlanan reçelleriyle kahvaltı sofralarınıza renk, lezzet ve tazelik katıyor.

YORUM EKLE
1
Kriz Kâhini Türkiye için uyardı
2
Sofralarda Selpak imzası
3
Mutfağın yeni favorisi Silverline ankastre ocak
4
Sunar’ın yatırımlarına Bakan’dan teşekkür...
5
Genç beyinler “Temiziz” diyor!
6
Yaprak Süt halka açılıyor
7
Gıda Bakanlığı geliyor
8
Mirano’dan taze makarna ve pizza
9
Sektörde Gıda Kongresi’11 heyecanı
10
AVM ciroları ilk üç ayda yüzde 15 arttı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER