UFS şefleri Antep’li aşçılarla buluştu

Unilever Food Solutions şefleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları Aşçılık Okulu eğitmenleri ve aşçılarıyla bilgilerini paylaştılar.

UFS şefleri Antep’li aşçılarla buluştu
Ev dışı gıda sektörünün gelişimini desteklemek amacıyla çalışmalarını sürdüren Unilever Food Solutions şefleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) Aşçılık Okulu eğitmenleri ve aşçılarıyla bilgilerini paylaştılar. Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi Aşçılık Okulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe GAMEK Aşçılık Okulu eğitmenleri, aşçıları ve Unilever Food Solutions aşçıları katıldı. Unilever Food Solutions’ın şefleri aşçılık okulunun mutfağına girerek GAMEK’in mutfak profesyonellerine ev dışı gıda ürünlerinden oluşan yemekler hazırlayarak, bilgilerini uygulamalı olarak aktardılar.
GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, Aşçılık Okulu’nun dünyadaki gelişmelere açık olması için Unilever Food Solutions ile işbirliği yaptıklarını kaydederek, “Aşçılık okulumuzda eğitim gören kursiyerlerimiz, usta aşçılarımızın deneyimleriyle birbirinden lezzetli yemekleri öğrenmenin yanı sıra genel mutfak kuralları, araç gereç kullanımı ve hijyen konularında da bilgilendiriliyorlar. Teorik ve uygulamalı eğitimler gören kursiyerlerimize daha iyi bir eğitim vermek amacıyla eğitmenlerimizin birikimlerini geliştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek mesleklerine en iyi şekilde adapte olmalarını sağlıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52