Ev dışı gıda sektörünün gelişmesine liderlik eden, mutfaklara verimlilik getiren ürün ve hizmet markalarını müşterilerinin beğenisine sunan Unilever Food Solutions, şimdi de İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da düzenleyeceği ‘Turuncu Cadde’ etkinlikleri ile otel, restoran ve toplu yemek işletmeleriyle buluşuyor.
Unilever Food Solutions düzenleyeceği etkinliklerle, otel&restoran şeflerine, işletmecilerin ve satın alma müdürlerine Turuncu Pusula Çözüm Paketi’ni, Şehir Oteli Banket Çözümleri ve Toplu Yemek Firmalarına Toplu Çözümler paketini sunacak. Ayrıca, çözümlerin anlatılacağı sunumlar sırasında, Unilever Food Solutions Mutfak Yöneticisi Yasemin Ataman sahnede çözümleri uygulamalarıyla aktaracak.
Unilever Food Solutions - Turuncu Cadde etkinlikleri takvimi ise şöyle:
15 Nisan 2014 - İstanbul, Marriot Hotel Şişli (14.00 – 18.30)
17 Nisan 2014 - Ankara, Crowne Plaza (10.30 – 16.00)
21 Nisan 2014 - İzmir, Hilton (14.00 – 18.30)
24 Nisan 2014 - Bursa, Almira Hotel (14.00 – 18.30)
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 17:51