Sodexo’ya yeni genel müdür

Dünyada ve Türkiye’de hizmet sektörünün lider markası Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş.’nin genel müdürlüğü görevine, Sinan Fındıkoğlu getirildi.

Sodexo’ya yeni genel müdür
1992 yılından beri yiyecek-içecek, temizlik, güvenlik, teknik bakım gibi alanlarda yerinde hizmet çözümleri sunan Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş.’nin yeni genel müdürü Sinan Fındıkoğlu oldu.

Dünya üzerinde 80 ülkeye yayılmış 34.000’i aşkın hizmet noktasında, 380.000 çalışanıyla hizmet veren Sodexo’nun Türkiye’deki faaliyetlerinden sorumlu olacak Fındıkoğlu’nun göreve gelmesiyle yeni bir dönem başlıyor.

Türkiye’de 19 yılda hizmet sektörüne farklı vizyon getiren Sodexo’da çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Sinan Fındıkoğlu, yeni bir döneme imza atacaklarını söyledi. Fındıkoğlu, şunları anlattı: “Farklı kültürlere sahip ülkelerde hizmet verip, bir çok değişik müşterinin ihtiyaçlarını karşılayan Sodexo’nun global birikimini Türkiye’ye yansıtmasıyla, yenilikçi çözümler tasarlamanın hatta keşfedilmemiş ihtiyaçlar için talep yaratmanın sektörde farklı bir algı yaratacağını düşünüyorum. Başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum, her bakımdan heyecan verici bir deneyimin bizi beklediğini söyleyebilirim.”

Yeni görevine 4 Temmuz 2011 itibariyle başlayan Fındıkoğlu, uzun yıllar hizmet sektörünün önemli kuruluşlarında genel müdürlük yaptı. Yapı Kredi Koray Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş.’de (YKS) 2002- 2011 yılları arasında sırasıyla Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yürüttü.

1991 yılında iş hayatına başlayan Fındıkoğlu, 2002 yılına kadar Sabancı Holding’te İnşaat Proje Grup Yöneticisi olarak çalıştı.

1965 Helsinki - Finlandiya doğumlu olan Fındıkoğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu. Aynı üniversitede mimarlık yüksek lisansı olan Fındıkoğlu, Glasgow Strathclyde Üniversitesi’nde de işletme masterı yaptı. Fındıkoğlu’nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ve Urban Land Institute üyelikleri bulunuyor.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52