Haliç Kongre Merkezi’nde 25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) organizasyonuna ikinci kez katılan Selva Gıda, organizasyon kapsamında düzenlenen fuarda; sade makarna, Anadolu Lezzetleri, Şipşak Makarna, un, sade ve meyveli irmik ürünleriyle yerini alıyor. Selva, fuar süresince ziyaretçilere eşsiz lezzetlerini de tattıracak. Sektörünün yenilikçi firması Selva Gıda, Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonuna katılıyor. Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen ve 25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen “Yerel Zincirler Buluşuyor” (YZB) organizasyonuna, ikinci kez katılan Selva Gıda, organizasyon kapsamında yapılan fuar süresince standını ziyaret eden katılımcılara eşsiz lezzetlerini tattıracak.
Fuarda perakendeci, üretici, tedarikçi ve perakende sektörüne hizmet sunanlarla yakın temasta olmayı amaçlayan Selva Gıda, pazara kazandırdıkları yenilikleri de bu platformda paylaşacak. Fuarda var olan işbirliklerini de güçlendirecek olan Selva Gıda, yeni işbirliklerine de imza atma hedefinde.
Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, üretici, tedarikçi, perakende sektörüne hizmet sunan firmaların katıldığı fuara; sade makarna, Anadolu Lezzetleri, Şipşak Makarna, un, sade ve meyveli irmikleri ile katıldıklarını kaydetti. Karakuş “Perakendecilerin raflarında sadece makarna, un, irmik değil aynı zamanda birer lezzet ve farklılık öyküsü de satabileceklerini göstermek, anlatmak en büyük amacımız” dedi.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker
Selva lezzetleri YZB etkinliğinde
Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) organizasyonuna ikinci kez katılan Selva Gıda, organizasyon kapsamında düzenlenen fuarda hem tanıtım hem de tattırma yapacak.

YORUM EKLE
1
İspanya kotaların uzatılmasını istiyor
2
Yeni hedef Dünya Süt Zirvesi
3
Gıdalardaki D vitamini yetersiz!
4
Hububat üretiminde 50 milyon tona çıkabiliriz
5
Yerel perakendenin zirvesi yarın başlıyor
6
Arılar vizeli yolculuk yapacak
7
Dünyanın ‘bal markası’ olmayı hedefliyor
8
Gıda dünyası İstanbul’da buluşuyor!
9
İysad’dan ‘kandırılmaya doymuyoruz’...
10
Keten tohumu zayıflatır mı?
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER