Sağlıklı beslenmenin yolu

Nish Bazaar, sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi yapanların öncelikli adresleri arasında...

Sağlıklı beslenmenin yolu
Nish Bazaar, Türkiye’nin dört bir yanından özenle seçilmiş yöresel ve doğal ürünleri ile, sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi haline getirenlerin öncelikli adresleri arasında yer alıyor. Nish Bazaar’ın, özel olarak seçilen yaban mersini, Malatya’dan kuru kayısı ve kayısı çekirdeği ve Antakya’dan kurutulmuş domatesi ile, sağlığınızı koruyabilir, yemeklerinizde eşsiz lezzetler yakalayabilirsiniz.
Potasyum ve karoten bakımından zengin kuru kayısıyı, stresinizi azaltmada yardımcı olarak kullanabilir, mide ve böbreklerinizi korumak için tercih edebilir ve aynı zamanda da daha sıkı ve elastiki bir cilde kavuşmanız için deneyebilirsiniz.
Günde bir avuç kayısı çekirdeği ile bünyenizin anti oksidan ihtiyacına takviye yapabilir, güneşte kurutulduğu için besin değerini koruyan kurutulmuş domates ile vücudunuzun A ve C vitaminlerini almasına destek olabilir ve damar sertliği riskini azaltabilen yaban mersini ile kalp sağlığınıza destek olurken, daha güzel bir cilt için kullanabilirsiniz.
Nish Bazaar’ın doğal ürünlerini denemek ve keyifli bir gün geçirmek için, 0212 265 31 84 numaralı telefondan, www.nishbazaar.com web sitesinden ya da Etiler’de bulunan mağazasından, sağlıklı bir hayat için ilk adımı atabilirsiniz.
Nish bilgiler
Kuru meyveler bol miktarda lif ve posa içerir. Mevsiminde kurutulan meyveler, besin değerini korur ve uzun süre taze kalır. Bu sebeple bir meyvenin zamanı olmadığında, kurutulmuş halini rahatlıkla tüketebileceğinizi biliyor musunuz?
www.avmlife.com.tr

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52