Sağlıklı atıştırmalar için akıllı bileşenler

Dünyada tüketicilerin %40’tan fazlası kişisel diyetlerine sağlıklı atıştırmaları dahil etmeye çalışıyor. Beneo ürünleri HIE fuarında vitrine çıkıyor.

Sağlıklı atıştırmalar için akıllı bileşenler
Gıdavitrini - Dünyada tüketicilerin %40’tan fazlası kişisel diyetlerine sağlıklı atıştırmaları dahil etmeye çalışıyor. BENEO, çeşitli fonksiyonel bileşenleri ile Frankfurt’ta düzenlenecek bu yılki Avrupa Sağlık Bileşenleri (HIE- Health Ingredient Europe) fuarında yiyecek ve içecek üreticilerine bu eğilime yanıt vermelerini sağlayacak bir dizi çözüm sunacak.

BENEO, çeşitli teknik örnekler sunarak lif, tatlandırıcı ve yapı oluşturucu bileşenlerinin birçok atıştırmanın besinsel değerini artırmada kullanılabileceğini gösterecek. Standa gelen ziyaretçiler tahıl barları, yoğurtlar ve süt ürünlerinden, özellikli içeceklerin yanı sıra şekerlemeler ve hatta et ürünlerine kadar birçok ürünün lezzet, yapı ve görünüm gibi teknik özelliklerinin değiştirilmeden nasıl geliştirilebileceğini ve yeniden formüle edilebileceğini görecekler.

BENEO Pazarlama Müdürü Jens Böhm: “Yoğun iş hayatı atıştırmalara olan talebi artırıyor. Bununla beraber, gerçekleştirilen Datamonitor anketi dünyadaki tüketicilerin üçte birinin bu atıştırmalardan sonra kendilerini suçlu hissettiklerini gösteriyor. Bunu akılda tutarak, her geçen gün daha çok tüketici günümüzün atıştırmalarını sağlıklı olanlarıyla değiştirmenin yolunu arıyor. BENEO’nun fonksiyonel bileşenleri dengeli beslenmeyi kolaylaştıran alternatifleri destekleyerek bu ikileme çözümler sunuyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52