Roko ’hayat bana güzel’ diyor

Gripin yeni çıkacak albümünden ‘Hayat Bana Güzel’ isimli şarkısının bir bölümünü gençlerin gözde dondurma markası Roko için seslendirdi.

Roko ’hayat bana güzel’ diyor

Ülker Golf’ün üçgen şekli ve ısırılarak yenilen sert çikolatasıyla gençlerin büyük beğenisini kazanan markası Roko, rock müzikle bağlarını gripin’in yer aldığı son reklam filmiyle sürdürüyor. Ülker Golf’ün sevilen markası Roko, “hayatı ısırmak lazım” sloganıyla yola çıktığı yeni kampanyasında rock müziğin önde gelen isimlerinden gripin ile anlaştı. Bu anlaşma çerçevesinde, grup yakında piyasaya çıkacak yeni albümünden bir şarkısının bir bölümünü Roko için seslendirdi ve Roko reklam filminde de yer aldı.

Ekranlarda geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan, özellikle gençlerin büyük beğenisini toplayan reklam filminde üniversiteli bir gencin Roko’yu kullanarak hayatın akışını kontrolü altında tutması anlatılıyor.

Ataşehir, Maslak Venue ve İTÜ Maçka Kampüsü’nde yüzlerce gencin katılımıyla gerçekleştirilen filminin çekimleri iki günde tamamlandı. Üniversite gençliğinin hedeflendiği filminin yönetmenliğini, yine genç bir isim olan Abdülbaki Yavuz üstlendi.

Gençler Roku’yu çok seviyor

gripin’in Roko reklam filminde seslendirdiği bu parçanın aslında Roko’nun gençlere söylemek istediği mesajları içerdiğini belirten Ülker Golf Genel Müdürü Ender Buruk,

‘Roko Türkiye’de gençlerin çok sevdiği, onlarla iletişimi oldukça iyi olan, daha da önemlisi onları en iyi anlayan dondurma markalarından biri. Bunun nedeni Roko’nun sahiplendiği değerler. Bu değerler arasında eğlence, cesaret, kendine güven ve mücadelecilik başı çekiyor’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52