Ramazan'ın vazgeçilmezi olacak

Maret, Türk mutfağının geleneksel ürünü olan pastırmayı, yeni lezzet ve ambalajıyla tüketicinin beğenisine sunuyor.

Ramazan'ın vazgeçilmezi olacak

Sofralardaki lezzete lezzet katan Maret, Türk mutfağının geleneksel ürünü olan pastırmayı, yeni lezzet ve ambalajıyla tüketicinin beğenisine sunuyor.

Özel olarak üretilen çemenle hazırlanan, tuz oranı azaltılmış Maret pastırma, blok ve 115 gramlık dilimli çemensiz çeşitleri ve yeni lezzetiyle Ramazan sofralarının da vazgeçilmezi olmaya aday.

Ürünlerindeki tazelik, lezzet ve yeniliği müşterilerine görsel olarak da sunmayı hedefleyen Maret, bu amaçla dilimli çemensiz pastırmanın ambalajını da yeniledi.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen TS-EN-ISO 9002 Kalite Belgesi’ne sahip olan Maret, kurulduğu 1987 yılından bu yana geleneksel lezzetleri tüketiciyle buluşturuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52