Sofralardaki lezzete lezzet katan Maret, Türk mutfağının geleneksel ürünü olan pastırmayı, yeni lezzet ve ambalajıyla tüketicinin beğenisine sunuyor.
Özel olarak üretilen çemenle hazırlanan, tuz oranı azaltılmış Maret pastırma, blok ve 115 gramlık dilimli çemensiz çeşitleri ve yeni lezzetiyle Ramazan sofralarının da vazgeçilmezi olmaya aday.
Ürünlerindeki tazelik, lezzet ve yeniliği müşterilerine görsel olarak da sunmayı hedefleyen Maret, bu amaçla dilimli çemensiz pastırmanın ambalajını da yeniledi.
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen TS-EN-ISO 9002 Kalite Belgesi’ne sahip olan Maret, kurulduğu 1987 yılından bu yana geleneksel lezzetleri tüketiciyle buluşturuyor.
Ramazan'ın vazgeçilmezi olacak
Maret, Türk mutfağının geleneksel ürünü olan pastırmayı, yeni lezzet ve ambalajıyla tüketicinin beğenisine sunuyor.
YORUM EKLE
1
Dondurma tutkusu iPad 3 kazandırıyor
2
Kendinizi İtalya’da hissedin
3
Mutfakta hayatı kolaylaştırıyor
4
Tankerle taşınan sütte korkunç iddia
5
Yazın çocuklara kalsiyum desteği önemli
6
Bakanlıktan çiğ süt açıklaması
7
Baklava içine ceviz diye ne katıyorlar?
8
3 yılda 250 milyon dolar yatıracak
9
Carrefour Türkiye'den de çekiliyor
10
Tarımsal ödemelerde yolsuzluk operasyonu
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:23
GÜNEŞ
07:53
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12