Geleneksel lezzetlerden vazgeçmeden daha sağlıklı beslenmek artık mümkün. Puratos, Puraslim ürünü ile poğaça ve açma yapımında yağ oranını yaklaşık yüzde 33 azaltarak sağlıklı beslenme imkânı sunuyor.
Puratos’un geleneksel margarin, sıvı yağ ve tereyağına alternatif olarak ürettiği ürünü Puraslim ile Türk damak tadının vazgeçilmezleri poğaça ve açmaların yağ oranı ortalama yüzde 33 azalıyor. Lezzetin aynı kalmasını sağlayarak daha sağlıklı ve standart yapıda ürünler yapma fırsatı sunan Puraslim, daha az maliyetli reçetelere imkân tanıyor.
Yüksek su tutma kapasitesiyle ustaların en büyük yardımcısı Puraslim, normal poğaçaya göre aynı tadı ve kıvamı sağlama, daha uzun raf ömrü sunması ve fermantasyon süresini azaltmasıyla dikkat çekiyor.
Poğaçada 'yağ' devrimi
Puraslim ürünü ile poğaça ve açma yapımında yağ oranını yaklaşık yüzde 33 azaltarak sağlıklı beslenme imkânı sağlanıyor.
YORUM EKLE
1
Kanatlı sektörü yeni markayla uçacak!
2
Tarım istihdamı 6 milyonu geçti
3
Japonlar alabalıktan somon üretecek
4
Tüketicinin güveni azalıyor
5
Yumurtada ihracat rekoru kırıldı
6
Mangal ve kebapta büyük tehlike!
7
Kadınların kalbini besleyen meyveler
8
Nazo'nun reklam başarısı Batı'da ders oldu
9
Ambalajlı suda ürküten analiz!
10
Obaçay’dan “tam deminde” bir kampanya!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:25
GÜNEŞ
07:55
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:11