Muratbey lezzeti Azerbaycan'ı fethetti

Azerbaycan’da en çok tüketilen yabancı markaların başında Muratbey geliyor. Burgu Peynir’i seven Azeriler, Naturena Ürün Grubu’nu da çok tüketiyor.

Muratbey lezzeti Azerbaycan'ı fethetti
Azerbaycanlılar, Muratbey ürünlerini çok sevdi. Yurt dışında tercih edilen markalar arasında yer alan ve yaklaşık 15 ülkeye ihracat gerçekleştiren Muratbey, Azerbaycan’da da en çok tüketilen markalar içinde ilk sıralara yerleşti. Özellikle Muratbey’in Burgu Peynir’i Azerbaycanlıların favori ürünü olurken, Naturena Ürün Grubu da çok beğenildi.

250‘den fazla çeşite sahip olan Muratbey’in Temmuz ayında Bakü’deki marketlerde Burgu, Sürmeli, Hellim, Tel peynir, Van Otlu Peynir, Örgü Peynir, Taze Kaşar, Klasik Beyaz Peynir, Dil, Çerkez Peyniri, Mozeralla, Antep Peyniri, Naturena çeşitleri ve Anadolu Lezzetleri ürünleri raflarda yerini aldı.

İhracatta yüzde 20 büyüme hedefliyor
Yurt dışı pazarlarında her geçen gün güçlenen Muratbey, bu yıl ihracatta yüzde 20 büyüme hedefliyor. Japonya, ABD, S.Arabistan, BAE, Irak, Bahreyn, Kuveyt, Katar, KKTC, Mısır, Türkmenistan, Azarbeycan ve Ürdün’ün de aralarında bulunduğu 15’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştiren Muratbey, pek çok ürün çeşidiyle dünya sofralarında kendi markasıyla yer alıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Elnar
Elnar - 5 yıl Önce

Baküde hangi marektlerde bula biliriz?

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52