Melodi.com.tr’ye “Mükemmellik Ödülü”

Melodi Çikolata'nın Gri Creative tarafından hayata geçirilen web sitesi www.melodi.com.tr WebAward 2011'de "Mükemmellik Ödülü"ne layık görüldü.

Melodi.com.tr’ye “Mükemmellik Ödülü”
Melodi Çikolata'nın Gri Creative tarafından hayata geçirilen web sitesi www.melodi.com.tr, Web Marketing Association tarafından bu yıl 15’inci kez düzenlenen WebAward 2011'de "Mükemmellik Ödülü"ne layık görüldü. www.melodi.com.tr web sitelerinin tasarım, yenilikçilik, içerik, teknoloji, interaktivite, metin yazarlığı ve kullanım kolaylığı olmak üzere 7 farklı kritere göre puanlandırıldığı uluslararası yarışmada "Yiyecek Endüstrisi" alanında ödül aldı.

Dünyanın önde gelen şirketlerinde görev yapan dijital pazarlama profesyonellerinin yer aldığı WebAward jürisi, sanat yönetmenliği ve prodüksiyonu Gri Creative tarafından gerçekleştirilen web sitesi için "Yalın fakat işlevsel tasarlanmış web sitesinde fotoğraflar ürünleri çok güzel temsil ediyor" yorumunu yaptı.

Melodi Çikolata Genel Müdür Yardımcısı Alper Taşar, “Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Melodi Çikolata olarak, aldığımız Mükemmellik Ödülü ile dijital dünyadaki başarımızı uluslararası alanda Gri Creative Agency partnerliği ile kanıtlamanın memnuniyetini duyuyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52