Yeni formülüyle doğanın mucizesi fındık ve ceviz yağlarını eşsiz bir bileşimle bir araya getiren Luna, “Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesinde” kurabiye tutkunlarını buluşturdu.
Luna ve Lezzet Dergisi işbirliği ile gerçekleşen ‘ Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesinde’ 10 şanslı tüketici, İstanbul Shareton Maslak Otel’in Şefi Ömer Esen ile birlikte birbirinden lezzetli kurabiyeler yaptı. Atölyeye Luna’nın twitter hesabı ve Lezzet Dergisi’nin web sitesi üzerinden başvuran tüketiciler, Luna ile leziz kurabiyeler hazırlarken aynı zamanda mutfaktaki püf noktaları da bizzat Şef Ömer Esen’den öğrenme fırsatı yakalayarak, keyifli bir gün geçirdi.
Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesi’nde bir araya gelen tüketiciler, birbirinden farklı ve leziz kurabiye tarifleri hazırladı. Ardından hazırladıkları enfes kurabiyeleri Şef Ömer Esen’in eşliğinde sergileyerek, afiyetle tattılar.
Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesi’ne katılan tüketiciler, hünerlerini sergiledikleri lezzet dolu günün sonunda sertifikalarını ve Luna hediye paketlerini Şef Ömer Esen ’in elinden aldı.
Luna kurabiye tutkunlarını buluşturdu
Fındık ve ceviz yağlarını eşsiz bir bileşimle bir araya getiren Luna, “Luna ile Lezzet Mutfak Atölyesinde” kurabiye tutkunlarını buluşturdu.
YORUM EKLE
1
Gribe meyve ve meyve suyu kalkanı
2
İnoksan Japonların merceği altında
3
Köftenin ustasından kahve keyfi
4
Mehmet Karakuş yılın girişimcisi seçildi
5
Tatlıcı Tombak’tan yeni yıl tatlısı
6
E-defter uygulamasıyla tasarruf yaptı
7
Şimdi de Cafe&Restoran zinciri oluyor
8
Sınırlardan tonlarca kalitesiz bal giriyor
9
Her sabah iki kaşık bal hastalık savar
10
Soğuk algınlığına karşı üç sıcağı tüketin
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:25
GÜNEŞ
07:55
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:11