Her ay yurtdışından getirdiği uzman şefleriyle Türk ustalarını eğiten Puratos, Antalya’da faaliyet gösteren 5 yıldızlı otellerin şeflerine pastacılık ve ekmekçilikte son trendleri aktardı. Pastacılık alanında uzman Belçikalı Şef David Redon, Deli Cheese Cake, Tegral Patacrout gibi yeni ürünlerin yanında birçok yeni reçeteyi ustalarla paylaştı. Ekmekçilikte uzman olan Benny Vervaeck ise, Puratos’un ekmekçilik kategorisinde yer alan Easy Soft’r Snack Dolce ve Salato ürünleriyle tatlı ve tuzlu atıştırmalık reçeteleri uygulamalı olarak ustalara sundu.
AR-GE’ye verdiği önemle dikkat çeken Puratos, tüketicilerin yiyecekleri nasıl değerlendirdiğini ölçmek için araştırmalar yapıyor. Puratos, dünyada 36 inovasyon merkezi, 500’e yakın AR-GE çalışanıyla hizmet veriyor.
Küresel ustalarla yerel tatlar
Puratos, Belçika’dan getirdiği biri pastacılıkta, diğeri ekmekçilikte uzman şefleri ile Antalya’da seminer verdi.
YORUM EKLE
1
Beylikdüzü'nde Migros mutluluğu
2
Sıcaklarda en yararlı içecek ayran
3
Beylikdüzü 5M Migros'a görkemli açılış
4
İstihdamın lokomotifi gıda oldu
5
Perakendeciye 'verimlilik' eğitimi
6
Yağışlar süt ve peynir üretimini artırdı
7
Tohum mücadelesine anlamlı ödül
8
Toprak Bayramı kutlanıyor
9
Kartlı yemek Türkiye'de
10
Ambargo kalktı ilk giren Coca-Cola oldu
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:23
GÜNEŞ
07:53
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12