Ekici’ye gümüş ambalaj ödülü

Ekici Peynir, “Dört Dörtlük” üçgen şeklindeki kaşar peyniri için özel tasarladığı ambalajıyla “Gümüş Ödül”e layık görüldü

Ekici’ye gümüş ambalaj ödülü
Ekici Peynir, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları 2013 Yarışması'nda “Dört Dörtlük” üçgen şeklindeki kaşar peyniri için özel tasarladığı ambalajı  ile “Gümüş Ödül”e layık görüldü.

Firma, peynir ambalaj konusunda uzman profesyonellerden oluşan seçici kurul tarafından "Yetkinlik 2013" ödülüne hak kazanmış ambalajlar üzerinden yapılan ikinci değerlendirmede, 96 tasarım arasından ödül almaya hak kazandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ekici Peynir Pazarlama İletişimi Sorumlusu Elçin Ekici Öztürk, “Dört Dörtlük” Ekici Kaşar Peynir’in kendi kategorisinde Türkiye’de bir ilk olduğunu söyledi. Öztürk, “Açıldıktan sonra ilk günkü tazeliğini koruyamayan kaşar peynir, tek açılışta tüketilememe sorunundan dolayı zarar görür ve uzun süre saklanamaz. “Dört Dörtlük”  Ekici Kaşar Peynir’in bin gramlık ambalajında her biri ise 250 gram olan dört bağımsız üçgen kaşar peynirden oluşuyor. Dolayısıyla ürün ihtiyaç kadar kullanılıyor. Kalan ürünler de tazeliğini koruyor” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52