Türkiye’de özellikle sucuk konusunda ilk akla gelen firmalar arasında yer alan Coşkun Et; kurulduğu 1975 yılından beri birinci kalite yüzde yüz kırmızı et içerikli ürünleri ile tüketicilerine unutulmaz lezzetler sunuyor. Geleneksel damak tadına uygun “Coşkun Sucuk”ları özellikle hafta sonu kahvaltılarının, aile sofralarının vazgeçilmezi konumunda.
Son teknoloji tesislerinde, yüksek hijyen standartlarında üretim gerçekleştiren Coşkun Et; “Sucuk grubunda” yer alan kangal, parmak ve çeşnili sucuk çeşitleri ile tüketicilerine farklı lezzetler sunuyor. İster sahanda, güveçte; ister mangalda, ızgarada pişirilebilen Coşkun Et; özel baharat karışımları ile de eşsiz lezzetini pekiştiriyor.
Coşkun Sucuk ile geleneksel Lezzetler
Türkiye’nin kırmızı lezzetlerini üreten Coşkun Et; geleneksel Türk damak tadının vazgeçilmezi “Sucuk Grubu” ile sofraları zenginleştirmeye devam ediyor.

YORUM EKLE
1
Çaykur'da 'organik çay' üretimi başladı
2
Çıtır çıtır ‘usta’ yetiştirecek!
3
Dr. Oetker’den Double Chocolate!
4
Emsan Olivin’le hızlı yemekler
5
Turklab’da Can Demir dönemi
6
'Kan gruplarına göre beslenme' formülü
7
Dağınık sevenlere Eti Canga
8
Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi!
9
Etiler Hacıdan Beylikdüzü’nde
10
Fayda AŞ’ye Ali Gümüşçekiçci yön verecek
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER