Bayrama özel tasarımlı çikolatalar

Karim Rashid'in tasarladığı rengarenk Milango çikolatalar Kurban Bayramını tatlandıracak...

Bayrama özel tasarımlı çikolatalar

Dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid tarafından tasarlanan Milango; fındıklı, antep fıstıklı, bitter portakallı dolgulu ve madlen çeşitleri ve modern tasarımıyla raflardaki yerini aldı.

Çikolata sektörünün en yenilikçi markalarından Şölen, unutulmayacak lezzetleri yenilikçi tasarımlarıyla tüketicilerin beğenisine sunuyor. Time Dergisi tarafından ‘Amerika’daki en ünlü endüstriyel tasarımcı’ seçilen Karim Rashid’in tasarladığı Milango, Kurban Bayramı’nda misafirlerine özenli bir ikramda bulunmak veya sevdiklerine değerli bir hediye vermek isteyen kişiler için şık bir alternatif oluşturacak.  Modern tasarımıyla sadece bayramlarda değil tüm özel günlerde alışkanlığa dönüşecek olan Milango, ‘Mutlu Etmek, Mutlu Eder’ sloganıyla sevgiyi gösterme ve paylaşma biçiminin önemine dikkat çekiyor.

Şölen’in hediyelik ve ikramlık çikolata kategorisinin markası Milango’nun farklı zevklere hitap eden fındıklı, antep fıstıklı ve bitter portakallı çeşitleri bulunuyor. 5 farklı şekilde tasarlanan ve farklı gramajlardaki renkli ambalajlarıyla uzun süre tazeliğini koruyabilen Milango’nun içi krema dolgulu çikolatalarının yanı sıra antep fıstık parçacıklı madlen çikolatası da bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52