Beylikdüzü sağlıklı çıktı!

Beylikdüzü Belediyesi’nin organize ettiği “Açlık kan şekeri” ve “Tansiyon” ölçümüne çok sayıda vatandaş katıldı. Ölçüm sonucunun olumlu çıkması, katılımcıları sevindirdi.

Beylikdüzü sağlıklı çıktı!
Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün belediye karşısındaki Çamlık Alan’da organize ettiği “Açlık kan şekeri” ve “Tansiyon” ölçümüne çok sayıda vatandaş katıldı. Ölçüm sonucunun olumlu çıkması, katılımcıları sevindirdi.

Ücretsiz olarak yapılan kan şekeri ve tansiyon ölçümlerinden sonra vatandaşlara meyve ikramı da yapıldı. Ölçümlerini yaptıran vatandaşlar daha sonra uzman step öğretmeni eşliğinde yine çamlık alanda organize edilen step çalışmasına katıldı. Sağlık yetkilileri, ilçede yaşayan vatandaşların bilinçli beslenme ve spor yapma alışkanlığına sahip olduklarını, bunun da sağlıklı olmalarında önemli bir etken olduğunu dile getirdiler.

Beylikdüzü Belediyesi’nin ücretsiz olarak her ay sunacağı bu hizmetten dolayı memnun kaldıklarını dile getiren ilçe halkı, yürüyüş, step ve spor aletli jimnastik yapmalarına olanak sağlayan Başkan Yusuf Uzun’a teşekkür ettiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52