Üye sayısını günden güne artıran, 12 bölgede, 273 üyeyle faaliyet gösteren Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), faaliyet alanına giren fuarlara da katılarak en son gelişmeleri takip ederek gücüne güç katıyor..TPF, 17-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 5. Uluslararası Sert Kabuklu Yemişler, Meyve ve Sebzeler, Lojistik ve Teknolojileri Fuarı’na katılacak.
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), 17-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek sert kabuklu yemişler ve kuru meyvelere özel ihtisas fuarında boy gösterecek. Fuara ayrıca, Anadolu’da bulunan PERDER üyesi market zinciri sahipleri ve satın alma yetkilileri de katılacak. PERDER’ler üretici firmalarla ikili görüşme yapma fırsatına sahip olacaklar.
5. Uluslararası Sert Kabuklu Yemişler, Meyve ve Sebzeler, Lojistik ve Teknolojileri Fuarı adıyla İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuar, sektöre tam hizmet vermek amacıyla düzenleniyor.
Günümüze dek 12 ülkeden 250 katılımcı firma ile 55 ülkeden ihracatçı, üretici, ithalatçı, tüccar, akademisyen, bürokrat, servis sağlayıcı ve medya temsilcilerinden oluşan binlerce sektör profesyonelini bir araya getiren bu çok önemli buluşmada Türkiye Perakendeciler Federasyonu da faaliyetlerini anlatacak. TPF, önümüzdeki dönemde çok sayıda fuara katılmayı planlıyor.
Federasyon fuarlarda boy gösterecek
Türkiye Perakendeciler Federasyonu, 5. Uluslararası Sert Kabuklu Yemişler, Meyve ve Sebzeler, Lojistik ve Teknolojileri Fuarı’nda sektörle buluşacak.

YORUM EKLE
1
Trabzon hurması Darende'yi sevdi
2
Türk Mutfağı Zirvesi’ne doğru
3
Uyum'lu alışveriş Çorlu’da
4
Profritöz ile kızartmalar daha leziz
5
Zehirli mantarlara dikkat!
6
Arılar artık zehirlenmeyecek
7
AVM’lerle perakende hızlı gelişti
8
Biscolata Mood paketlerinde mutluluk var
9
Bursa'dan meyve-sebze ihracatında artış
10
Diversey’den “Güvenli Otel” hamlesi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER