Gıdavitrini - Dünya mutfağının vazgeçilmezi Kikkoman, doğal yapısı ve eşsiz aroması ile Türk sofralarına da lezzet katıyor. Soya fasulyesi, buğday, tuz ve sudan elde edilen Kikkoman Soya Sosu’nun içinde hiçbir katkı maddesi (renklendirici, tatlandırıcı, koruyucu vb.) bulunmuyor. Soya sosu denince akla gelen ilk marka Kikkoman, %100 doğal yapısıyla yemeklerde tercih sebebi oluyor. Kikkoman Soya Sosu, balık, et, tavuk, sebze, pilav ve diğer tahıl yemekleri gibi bütün yemeklere uyum sağlayarak, mutfağın "sır" malzemesi olarak da adından söz ettiriyor.
Kikkoman, her damak tadına uyumlu zengin aroması ile hem yemeklere lezzet katıyor, hem de masalarda gözde sos olarak yerini alıyor.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker
Soya sosu ile yeni lezzetler
Kikkoman Soya Sosu, lezzetli, sağlıklı, doğal yapısıyla Türk mutfaklarının da gözdesi oluyor.

YORUM EKLE
1
Marka başvurusunda Türkiye farkı
2
Uzmanından mangalcılara tüyolar
3
Obez annelerde otistik bebek riski
4
Özsüt’ten mevsimine özel tatlar
5
Ulusal Süt Konseyi öğretmenleri eğitecek
6
Sucuk ve sosiste yeni bir hile!
7
Migros’daki sergi başkanla halkı buluşturdu
8
Sağlıklı yaşamak için ince bilgiler
9
Bakanlık'tan rekor destek geldi!
10
Bakanlık yeni isimler açıkladı!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER