Klasik Türk sofralarının vazgeçilmezi Koska helva ve reçeller Ramazan ayı boyunca sofralardan eksik olmayacak. Vişne, çilek, kayısı, portakal, kızılcık, kuşburnu, ahududu, gül, böğürtlen, ayva, incir, karadut ve yabanmersininden oluşan zengin reçel alternatifleri ile Koska Ramazan sofralarını tatlandıracak.
Geleneksel tatların gözde olduğu Ramazan ayında helvaları ile de sofralara tat katan Koska sade, çikolatalı, fıstıklı çeşitleri ile tüm aile fertlerinin ilk tercihi olacak. Klasik helva çeşitlerinin yanı sıra sıcak yaz günlerine denk gelen Ramazan ayı süresince tatlı ihtiyacını lezzetli ancak hafif ve sağlıklı bir alternatifle gidermek isteyenler ise kuru meyve parçacıklı, cevizli ve karamelli yaz helvalarıyla iftar sofralarında buluşacak.
Ramazan sofraları Koska ile tatlanacak
Farklı helva ve reçel çeşitleriyle sofraları tatlandıran Koska, bu yıl da Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti olacak.
YORUM EKLE
1
UFS’den ev dışı tüketime özel Lipton çay
2
Okul mutfağında yaz menüsü
3
Nestle'den Çin'de büyük adım
4
Destekler arttı Türkiye organik tarıma yöneldi
5
Oteller Türk mutfağını turistlere sevdiriyor
6
Patatesin genetik haritası çıkarıldı
7
Ramazan sofralarına Tatlımmm
8
Actifry ile Ramazan’da zengin sofralar
9
Küresel süt tüketimi yüzde 30 artacak
10
TÜKÇEV ambalaj atıkları için devrede
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:47
GÜNEŞ
08:19
ÖĞLE
13:08
İKİNDİ
15:26
AKŞAM
17:46
YATSI
19:13