Yeme-içme endüstrisi yeni ürünlerle ne kadar gelişirse gelişsin bazı lezzetler var ki, onların sofralarımızdaki yeri asla değişmiyor. Reçel de bu vazgeçilmez lezzetlerimizden biri. Eskiden reçeller kahvaltılık olarak değil, ikramlık olarak sunulur ve tüketilirdi. Özellikle Osmanlı Sarayı’nda tatlı denince akla ilk olarak reçel ya da diğer adıyla meyve tatlıları gelirdi.
Ürün ailesini, geleneksel üretimleri model alarak oluşturan ve unutulmaya yüz tutmuş tatlara yeniden hayat veren Nar Gourmet, reçellerini anne eli değmiş gibi doğal ve katkısız üretiyor. Nar reçellerini; kahvaltılarda ya da yanında kaymak veya dondurma ile tatlı olarak yiyebilirsiniz.
Nar’ın reçel koleksiyonu; Yaz, Bahar ve Kış Reçelleri olmak üzere üç ayrı kategoriye ayrılmış durumda. Bunlara bir de Marmelatlar ve Özel Tatlar ekleniyor.
Nar Gourmet reçeli yeniden yorumladı!
Nar Gourmet’nin doğal yöntemlerle katkısız bir şekilde ürettiği reçelleri, geleneksel reçel kültürüne yeniden hayat veriyor.
YORUM EKLE
1
Schlotzsky’s’de özel ikramlar var
2
Sofralık zeytinde arz fazlası iddiası
3
Kırmızı et fiyatlarına yine zam geldi!
4
Arıcılar devlet ile ayı arasında kaldı!
5
Türkiye’nin Wal Mart’ı BİM oldu!
6
Temiz Çevre Ödülü Beylikdüzü’ne
7
Geri dönüşüm rekoru kırıldı
8
De’Longhi ile doyumsuz kahve keyfi
9
Fındığı çok üretip az tüketiyoruz!
10
Kuru incirde ilk yükleme 30 Eylül'de
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:48
GÜNEŞ
08:20
ÖĞLE
13:09
İKİNDİ
15:27
AKŞAM
17:47
YATSI
19:14