Gıdavitrini - Selva, yeni ürünü olan doğal meyve tozu ve Anadolu Amber Durum Buğdayı irmiği ile ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriyle geleneksel Ramazan sofralarının değişmez tadı olmaya devam ediyor.
Vakumlanmış ambalajlarda sunduğu portakal, çilek, muz ve vanilyalı çeşitleriyle hafif, besleyici ve pratik irmik tatlılarının devrini başlatan Selva, ev hanımlarının da tatlı listesinde ilk sırayı aldı. Misafirlerinizin beğenisine sunabileceğiniz özel bir lezzet olan tatlılar, günün her saatinde tüketilebiliyor. Tatlılar, aynı zamanda Selva’nın doğal meyve tozu ve aromalardan ürettiği portakal, çilek, muz ve vanilyalı irmik çeşitleriyle de meyve şölenine dönüşüyor.
İlk günkü tazeliğini koruyor
Doğal meyve tozu kullanılarak üretilen Selva meyveli irmikler, sıcak Ramazan günlerinde çok daha pratik, lezzetli ve bir o kadar da hafif ev tatlıları yapma imkanı da sunuyor. Vakumlanmış ambalajı sayesinde oksijenle temasını tamamen engelleyerek, ilk günkü tazeliğini 18 ay boyunca muhafaza eden Selva meyveli irmiklerle meyve bahçeleri sofralara taşınıyor. Ayrıca Selva meyveli irmiklerle, meyveli irmik helvası, revani ve çeşitli sütlü tatlılar yapmak mümkün.
Meyve bahçeleri Selva ile Ramazan sofralarında
Doğal meyve tozundan ürettiği meyveli irmik çeşitleriyle dünyada bir ilke imza atan Selva, Ramazan sofralarının değişmez lezzetleri arasına girdi.
YORUM EKLE
1
Wasa’da lezzetle sağlık bir arada!
2
Tamek'le sağlıklı Ramazanlar
3
Tat ürünleri yeni ambalajıyla raflarda
4
Tukaş’tan iftar sofralarına besleyici ürünler...
5
UNO’dan leziz ve “Premium” tarifler
6
Kahve tutkusu Urban Coffee ile yayılacak
7
Özel tatlarla Ramazan sofralarını serinletiyor
8
Hijyensiz suyun üretimine izin verilmemeli
9
Coca-Cola International Başkanı Bozer oldu
10
Kiraz pazarı Türkiye'ye kaldı!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:24
GÜNEŞ
07:54
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:47
YATSI
19:11