Gurmeler, ete asıl tadını iyi bir marinasyonun verdiğini söyler. Mangalcılar da iyi bilir, eti marine etmek, lezzet katmanın dışında, eti yumuşatır ve muhteşem bir tat yakalamanızı sağlar. Elbette etin nasıl marine edildiği de önemli. Barbekü düşkünleri için özel olarak üretilen ve yüzde 100 doğal olan Kikkoman Teriyaki Marine Sos, kırmızı ve beyaz etlere eşsiz bir lezzet, damağınızın unutamayacağı bir yumuşaklık katıyor.
Mangaldan alınan hazzı artırmak için etinizi en az iki saat Kikkoman Teriyaki Marine Sos’ta bekletmeli, arzu ederseniz marine olmuş etlerinizin üzerlerini barbekü sırasında fırça yardımıyla tekrardan Kikkoman Teriyaki Marine sos ekleyip etin lezzetini daha da arttırabilirsiniz.
Kikkoman'dan Teriyaki Marine
Kikkoman, mangalda pişecek etin tadını artıracak Kikkoman Teriyaki Marine tadını sunuyor...
YORUM EKLE
1
Sahurda yumurta iftarda beyaz eti tercih edin
2
Kepekli ürünlerle menülerini genişletiyor
3
Bu fincanlar kahve keyfini artırıyor!
4
Sahurda çay keyfi Siemens'le yaşanıyor
5
Mutfaklara becerikli bir yardımcı geldi
6
Su ürünleri üretiminde sevindiren artış
7
Muş ekonomisine ayçiçeği desteği
8
Süt bozulmasın diye çamaşır sodası katıyorlar
9
Hububat üretimine kuraklık darbesi!
10
Toplu iftarlara denetim uyarısı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:22
GÜNEŞ
07:52
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12