Doğal yapısı ve eşsiz aroması ile dünya mutfaklarına lezzet katan Kikkoman Soya Sosu, tuzu yüzde 43 oranında azaltılan az tuzlu (Less Salt) çeşidi ile Türk mutfağının birbirinden güzel yemeklerine de lezzet katıyor.
Kikkoman Soya Sosu, marine yöntemi ile et, balık ve tavuk yemeklerini benzersiz ve yumuşacık bir tada dönüştürürken; tahıl yemeklerini, içine konan birkaç kaşık ile lezzetli yemeklere dönüştürüyor ve mutfağın "sır" malzemesi olarak adından söz ettiriyor.
Sıcak havalarda az tuzlu menüleri tercih edenler, tuzu yüzde 43 oranında azaltılan Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu’nu kullanarak, damak tatlarıyla uyumlu sağlıklı ve hafif yemekler pişiriyorlar.
Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu da diğer tüm Kikkoman ürünleri gibi yüzde 100 doğal yapıya sahip olup, içeriğinde hiçbir katkı maddesi (renklendirici, tatlandırıcı, koruyucu vb.) bulundurmuyor ve doğal yollarla fermente edilen 6 aylık süreç sonrasında şişeleniyor.
Kikkoman Soya Sosu doğal olduğu için berrak bir renge sahiptir ve şişe ters çevrildiğinde dibinde asla tortu bırakmaz. Doğal yollarla yapılan fermente süreci ise, Kikkoman’ın eşsiz aromasını arttırır.
Kikkoman’dan az tuzlu soya sosu
Kikkoman Soya Sosu, tuzu yüzde 43 oranında azaltılan az tuzlu çeşidi ile Türk mutfağının birbirinden güzel yemeklerine de lezzet katıyor.
YORUM EKLE
1
Carte d’Or'dan Karadut Aşkı
2
Babadan oğula miras lezzetler
3
Pastacı ve şekercilerin yayla buluşması
4
Gastronominin liderleri mentorluk edecek
5
Fındıkta kum saati aşağıya doğru döndü
6
Avrupa GDO'ya kapıları açıyor mu?
7
Mucizevi besin fındık
8
Hazır meyve suyundaki tehlikeye dikkat!
9
Beyni çalıştıran besinler
10
Yediklerimiz ne kadar sağlıklı?
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:23
GÜNEŞ
07:53
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12