Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast, Egeden Balık Yemekleri serisi ile Egenin mis kokulu lezzetlerini sofralara taşıyor. Fırında ya da mikrodalga fırında çok kısa sürede hazırlanan yeni seri; Patatesli Levrek, Limonlu Çipura, Levrek Buğulama ve Balık Köftesi çeşitlerinden oluşuyor.
Türkiyenin en büyük entegre dondurulmuş gıda tesislerine sahip olan Feast, kalite ve uzmanlığı buluşturduğu yenilikçi lezzetlerle her yemeği ziyafete dönüştürmeye devam ediyor.
Yoğun iş hayatından dolayı mutfağa zaman ayıramayan lezzet tutkunları için sağlıklı bir alternatif olan Egeden Balık Yemekleri Serisi, balık ve sebzelerin en tazesini usta ellerde lezzetle buluşturuyor.
Feastin Ege mutfağına özgü tariflerle lezzetlendirilen Egeden Balık Yemekleri Serisi için, Türk tüketicisinin en çok tercih ettiği çipura ve levrek balıklarının en iyisi Bodrum koylarından özenle seçildi. En taze Feast sebzeleri Ege dağlarının mis kokan otları, baharatları ve yöreye has zeytinyağı ile harmanlandı.
Feast uzmanlığı ile hazırlanan serinin bir üyesi olan Balık Köftesi ise çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmanın en pratik ve eğlenceli yolu olarak dikkat çekiyor.
Fırınlanabilir özel kabında sunulan enfes yöresel balık yemekleri; kokusuz, kılçıksız, ayıklama derdi olmadan zahmetsiz biçimde Egenin tazeliğini ve sağlığını sofralara taşıyor.
Feast balık işine girdi
Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast, Egeden Balık Yemekleri serisi ile Egenin mis kokulu lezzetlerini sofralara taşıyor.
YORUM EKLE
1
KFC Türkiye'de 66 dükkana ulaştı
2
Ekonomik Mister No raflarda
3
Teksüt'ten çocuklara yeni bir lezzet
4
Domatesin çakralarla ne ilgisi var?
5
Dominos'tan bol peynirli 'sosyal pizza'
6
Zeytinyağlı yemeklerde Sultannas farkı
7
Ülker perakendede tekel mi oluyor?
8
Pirinçte herşey sil baştan!
9
AB'nin arı seferberliği
10
Dünya hububat üretiminde artış beklentisi!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:26
GÜNEŞ
07:56
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:10