Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, peynir ailesini genişletiyor. Ünü dünyanın dört bir yanına yayılan Kıbrıs’ın meşhur Hellim peyniri, Eker güvencesi ve enfes lezzeti ile kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.
Genelde ızgarada ya da yağsız tavada kızartıldıktan sonra yenen Hellim, pişirildiği zaman yumuşayan ancak erimeyen ve şeklini kaybetmeyen benzersiz bir peynir.
Enfes tadı, yüksek miktarda kalsiyum ve protein kaynağı ve zengin mineral içeriği ile Hellim, en lezzetli haliyle artık raflarda.
Kullanım tavsiyesi:
Kızartmadan önce mutlaka suda yıkayınız, sonrada üzerine biraz kuru nane serpiniz.
Eker’den Hellim peyniri lezzeti
Ünü dünyaya yayılan Kıbrıs’ın enfes lezzeti Hellim, şimdi Eker güvencesi ile raflardaki yerini alıyor.
YORUM EKLE
1
Sağlık Bakanlığı reçetesiz ürünleri açıklamalı
2
Soğuk zinciri tüketici kırıyor
3
Japon mutfağı İnoksan'la vitrinde
4
Alkolden kurtulan kanserden de kurtuluyor
5
Nakliyatçıya manidar tehdit!
6
Caprice Maldivler’de 7 hilalli otel yapacak
7
Bafra Ovası aslına dönüyor
8
Meysu bir ilki daha başardı
9
Koska iki lezzeti bir araya getirdi
10
Ovalı Konya Mutfağı'nda lezzet geçidi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:25
GÜNEŞ
07:55
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:11