Klasik yöntemlerle elde edilmeleri maharet isteyen bu iki şerbet, Dr. Oetker sayesinde kısa süre içerisinde ve pratik bir şekilde elde edebiliyor.
Osmanlı padişahlarının tercihi olan demirhindi şerbeti tamamen doğal olan ve Hindistan’da yetişen demirhindi ağacının meyvesinden hazırlanıyor. Dr. Oetker demirhindi şerbeti, 150 ml soğuk su ile hazırlanıyor istenirse üzerine buz eklenebiliyor. Dr. Oetker, kendine özgü lezzeti ve rengi olan demirhindi şerbeti ile bayram ve özel günlerin sunumlarında vazgeçilemeyecek bir alternatif yaratırken unutulmaya yüz tutmuş kültürel bir değeri de yeniden canlandırıyor.
Dr. Oetker tarçın-karanfil şerbeti de 150 ml soğuk su ile karıştırılıyor, istenirse soğuk kış günlerinde iç ısıtmak için sıcak su ile de hazırlanabiliyor. Sunumu sırasında üzerine öğütülmüş Antep fıstığı, fındık kırığı, kavrulmuş badem veya çam fıstığı eklenebiliyor. Dr. Oetker tarçın-karanfil şerbeti, muhteşem lezzeti, can alıcı rengi, pratik hazırlanması nedeniyle, geleneksel ritüellerimizinden biri olan, doğum sonrası ziyaretler için hazırlanan loğusa şerbeti sunumlarının yerine geçmeye şimdiden aday gözüküyor.
Dr. Oetker’den yepyeni iki lezzet daha
Geleneksel lezzetleri gün ışığına çıkartmaya devam eden Dr. Oetker, demirhindi şerbetini ve tarçın karanfil şerbetini içecek tutkunlarının beğenisine sundu.

YORUM EKLE
1
Ucuz et projesi hedefine ulaştı mı?
2
Daha sağlıklı ekmek yiyebilmek mümkün mü?
3
Fairy’den Berna Laçin’li Kavurma Şenliği!
4
Fındıkta alan bazlı destek kalksın talebi
5
Fıstığı ‘yer’den kaldırmaya çalışıyor
6
Fransa’da ‘gazlı’ operasyon!
7
Seyidoğlu 60 satış noktasına ulaştı
8
Sonbahar için ilaç gibi çaylar
9
İsot'un tarladan sofralara uzanan öyküsü
10
IWES 2011’in amacı temiz çevre
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER