Türkiye bal sektörünün lideri olan Altıparmak Gıda; bal, arı sütü, polen ve propolis karışımlarından oluşan yeni Balparmak Apitera Serisi ile arı ürünlerinin şifasını tüketicilerle buluşturuyor. Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO) bünyesinde faaliyet gösteren Arı Sütü Standart Oluşturma Komisyonu’nun Türkiye’yi temsil eden üyesi olan Altıparmak Gıda, yıllara dayanan AR-GE çalışmaları sonunda bal dışındaki arı ürünlerini de en doğal ve sağlıklı hali ile tüketicilerine ulaştırıyor.
Altıparmak Gıda’nın uzmanlığı ve güvencesiyle sadece seçkin eczanelerde, soğutucu dolaplarda satışa sunulan doğal destek niteliğindeki yeni Balparmak Apitera Serisi; “arı sütü-bal”, “arı sütü-bal-polen”, “arı sütü-bal-propolis”, “arı sütü-bal-polen-propolis” olmak üzere dört ayrı ürünü kapsıyor.
Arı ürünleri; zihinsel yorgunlukların giderilmesinden hafızanın güçlendirilmesine, ağız ve diş eti hastalıklarının tedavisinden cinsel performansı artırmaya kadar birçok rahatsızlık ve hastalığın engellenmesinde ve tedavisinde önemli rol oynuyor.
Arıların mucizeleri evlere taşınıyor
Altıparmak Gıda bal, arı sütü, polen ve propolis karışımlarından oluşan yeni Balparmak Apitera Serisi ile arı ürünlerinin şifasını evlere taşıyor.
YORUM EKLE
1
En ilginç buluşlar sanayiciyle buluşuyor
2
Çayın ömrünü uzatmak için çiftçiyi eğitiyor
3
Geleneksel dondurma üretimi giderek azalıyor
4
EFSA probiyotik için kapıyı tekrar kapattı
5
FoodDrinkEurope’un 2030 hedefleri açıklandı
6
Gıdada rekabeti inovasyon belirleyecek
7
Gıda Mühendislerinden beklenti büyük
8
23 Haziran'ı milat olarak görüyor
9
Türkiye'nin şifalı bitkilerini araştırıyor
10
Gül hasadı yüzleri güldürüyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:23
GÜNEŞ
07:53
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12