UNO Premium Çok Tahıllı, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından düzenlenen, “Yiyeceklerin Michelin Rehberi” olarak da anılan kalite ve lezzet değerlendirmesinde “Üstün Lezzet Ödülü”nün sahibi oldu.
Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün (International Taste & Quality Institude - iTQi) 1961 yılından bu yana düzenlediği “Uluslararası Lezzet ve Kalite Ödülü Yarışması”, 120 şef ve 12 içecek uzmanından oluşan jüri tarafından yapılan titiz lezzet analizleri ardından sonuçlandı.
Türkiye’de ambalajlı ekmek sektönünün kurucusu ve lideri UNO, dünyaca ünlü gurmeler tarafından yapılan ve tarafsız bir geri bildirim sağlaması için “kör tadım testi” yöntemiyle gerçekleştirilen değerlendirmelerde, Premium Çok Tahıllı ekmeğinin lezzeti, yumuşaklığı, kokusu ve hamurunun yapısı ile Üstün Lezzet Ödülü’nün sahibi oldu.
Ödülünü Brüksel’de düzenlenen törenle alan UNO’nun, tüketicileri tarafından çok sevilen lezzeti, konunun uzmanları tarafından da tescillenmiş olurken, UNO, iTQi’ın “Üstün Lezzet Ödülü” logosunu ve yıldızlarını 3 yıl boyunca ambalajlarında kullanma hakkı kazandı.
Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2014, 16:56