Gıdavitrini - Osmanlı döneminde saraylarda tüketilen geleneksel tatlardan el yapımı badem ezmesini sipariş üzerine taptaze hazırlayarak sunan Bonaise İstanbul, gurme müşteri kitlesini büyülüyor.
Birbirinden lezzetli el yapımı badem ve fıstık ezmelerini sipariş üzerine taptaze hazırlayarak sunan Bonaise Istanbul, hazırlık aşamasında hiçbir katkı maddesi ve makina yardımı kullanmıyor. En iyi ezmelik bademi Ege’den, en iyi ezmelik fıstığı ise Gaziantep’ten getirten marka yaratıcısı Asuman Tekeş, “İyi bir şey yapmak istiyorsanız, iyi bir malzemeniz olacak. Ben çok iyi ve çok pahalı badem ve fıstık kullanıyorum. O yüzden ezmenin çok ucuz bir ürün olması hiçbir zaman mümkün değil. Ucuz ezme yiyorsanız, bilin ki kötü ezme yiyorsunuzdur." diyor.
Kendilerine ait özel tasarımlı kutularla sipariş edebileceğiniz ezmeler, doğum günü, kız isteme, nişan, düğün, gibi özel organizasyonlarda sevdiklerinin damaklarını çatlatmak isteyenler için çok tatlı bir alternatif.
Saray lezzeti Etiler'de hayat buldu
El yapımı badem ve fıstık ezmelerini sipariş üzerine hazırlayarak sunan Bonaise Istanbul, hazırlık aşamasında hiçbir katkı maddesi ve makina yardımı kullanmıyor.
YORUM EKLE
1
İlk hasat fıstıklarıyla Damak Bendane
2
Bu hamburger başka hamburger!
3
Konya Şeker Müsiad fuarı'nı tatlandırdı
4
Bu bayramda 2 bin yıllık lezzeti deneyin
5
Çinekop tutmak yasak mı değil mi?
6
Tarım sektörü istihdam şampiyonu
7
Zeytinyağı fiyatları nasıl aşağı çekilir?
8
Mısır üretiminde düşüş yaşanıyor!
9
Hububat üretimindeki düşüş devam ediyor!
10
Pirinç üretiminde sevindiren artış!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:23
GÜNEŞ
07:53
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12