Eğitmen Şef Gökhan Sorguç yönetiminde yaza özel olarak menüye eklenen yeni ve hafif lezzetler hem midenize hem de damak tadınıza hitap ediyor.
Mutfak Sanatları Akademisi, “Okulun Mutfağı” isimli eğitim restoranında Şef Gökhan Sorguç’un yönetiminde hazırlanan menüsüne yaza özel yeni lezzetler ekledi. Şef Gökhan Sorguç’a; MSA’da profesyonel aşçılık eğitimlerini sürdüren, geleceğin parlak şef adaylarının eşlik ettiği restoranın yenilenen menüsü yemek zevkinize ve kültürünüze farklı bir alternatif sunuyor.
Dekorasyonu ve menüsüyle sadeliğe önem veren, 50 kişilik restoranda müşterilerin sadece yedikleri yemeğin lezzetine odaklanması amaçlanıyor. Hafta içi her gün 11:00 – 17:00 arasında açık olan restoranın menüsünde ıspanak ve dana bacon’lı salata, fırında dana kaburgası ve kereviz püresi, güveçte deniz mahsulleri, pırasa köftesi, çikolatalı ravioli, çıtır kabaklı tahin helva gibi tatlar ön plana çıkıyor. Menüye eklenen yazlık lezzetler arasındaysa levrek ve kargı tulumlu ıspanak salatası, patlıcan beğendili fırında osso buco, fırın sebzeler ve ızgara Antakya sıkma peyniri, Akdeniz barbun salatası, somen eriştesi ve bonfile, romlu baba tatlısı, crème diplomat bulunuyor.
Okul mutfağında yaz menüsü
Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) öğrencilerini işin mutfağına taşıdığı restoranı Okulun Mutfağı’nda, yaza özel hazırlanan yeni lezzetleriyle yemek keyfinize ve kültürünüze farklı bir alternatif sunuyor.
YORUM EKLE
1
Nestle'den Çin'de büyük adım
2
Destekler arttı Türkiye organik tarıma yöneldi
3
Oteller Türk mutfağını turistlere sevdiriyor
4
Patatesin genetik haritası çıkarıldı
5
Ramazan sofralarına Tatlımmm
6
Actifry ile Ramazan’da zengin sofralar
7
Küresel süt tüketimi yüzde 30 artacak
8
TÜKÇEV ambalaj atıkları için devrede
9
Türk tüketicisi artık daha bilinçli
10
Gaziantep rekolte rekoru bekliyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:47
GÜNEŞ
08:19
ÖĞLE
13:08
İKİNDİ
15:26
AKŞAM
17:46
YATSI
19:13