Geleneksel Türk balık-ekmek lezzetini modern yorumuyla tüketici beğenisine sunan Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, deniz ürünlerini farklı şekillerde yorumluyor ve her damak tadına hitap eden lezzetler sunuyor. Balık aşkını tutkuya dönüştüren Dardenia, soğuk kış günlerinde lezzetli çorbaları ile içinizi ısıtıyor.
Dardenia, Mini Midye Çorbası ve Levrek Çorbası ile kış mevsimini daha da keyifli hale getiriyor.
Amerikalıların meşhur “Clam Chowder” çorbasının Türk yorumu olan Dardenia Mini Midye Çorbası, deniz ürünlerinden vazgeçemeyenlerin yeni gözdesi. “Vongole” kum midyeleriyle hazırlanan ve kıtır kruton ile servis edilen bu çorba, hiçbir katkı maddesi içermeden geleneksel yöntemlerle pişiriliyor.
Dardenia Levrek Çorbası ise balığın her halini sevenlerin favorisi olmaya aday… Levrek Çorbası hazırlanırken, balığın tüm besleyiciliği ve lezzetinin çorbaya geçmesi için, balık bütün halde soğan, defne yaprağı, maydanoz ve baharat ile pişiriliyor. En taze ve en lezzetli haliyle balıkseverlerin beğenisine sunulan Dardenia Levrek Çorbası kruton ekmek ile servis ediliyor.
Taptaze ve çok lezzetli balıkları, sıcacık çorbaları, yumuşacık ekmekleri, eğlenceli sunumu ve orijinal pişirme teknikleri ile doyurucu ve pratik lezzete ulaşmanın en kısa ve sağlıklı yolu olan Dardenia; Erenköy, Maslak ve Buyaka Mağazaları’nda lezzetseverleri bekliyor.
İçinizi ısıtacak çorbalar Dardenia’da!
Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, deniz ürünlerini farklı şekillerde yorumluyor ve her damak tadına hitap eden lezzetler sunuyor.
YORUM EKLE
1
Balık aşkı büyüyor!
2
İçimizi ısıtan ve şifa veren içecekler
3
Bim büyüme hızıyla da dünya liginde
4
Fındık az olunca Karadeniz'in ihracatı düştü
5
Dünyadaki gıda arzı yetmiyor!
6
Torunlar Şeker Piliç'i satın alıyor
7
Silk&Cashmere'den yılın ilk sürprizi
8
Kışın spor yapamayan nar tüketsin
9
Beyaz ekmeği bırak Türkiye kazansın
10
Fast food'da astım tehlikesi!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:25
GÜNEŞ
07:55
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:11