Marmelat ürünlerine önümüzdeki dönemlerde yeni ürünler ekleyeceklerini ve organik marmelat üretimine başlayacaklarını dile getiren Ganik Şekerleme firma sahibi Gökhan Sarıarslan, ileriye dönük üretim hedeflerinin bu yönde olacağını kaydetti. Ürün çeşitleri arasına geçtiğimiz yıl marmelat grubunu eklediklerini anlatan Sarıarslan, doğal ve katkısız marmelat için bu ayın sonunda organik marmelat üretimine başlayacaklarını açıkladı. Bu konuda çalışmalarının devam ettiğini aktaran Sarıarslan, Doğal marmelatlarda olduğu gibi yine albenisi yüksek ve adından söz ettirecek bir ürün grubu ile marketlerdeki yerimizi alacağız dedi.
Türkiyedeki tüketicilerin çoğunun kahvaltıda reçel tükettiğini söyleyen Gökhan Sarıarslan, marmelat ürünlerinin Avrupada daha çok tüketildiğini belirtti. Ganik Şekerleme olarak marmelat ürünlerini de Türk kültürüne kazandırmaya çalıştıklarını dile getiren Sarıarslan, Organik ürünlerle marmelatımıza daha çok lezzet katacağımızı ve aranan bir marka olacağımızı düşünüyorum. Tüketici için marmelat dendiğinde Ganik markasının özel anlam ifade etmesini istiyoruz. Yani çok üst kalitede bir ürün ortaya çıkarma arzusundayız ki sanıyorum Kuşburnu Marmelatı ürünümüzle bu hedefimizi tüketiciye de gösterdik. Şimdi ise organik marmelatlarımız ile tüketiciye kendimizi tekrar gösterme gayesindeyiz diye konuştu.
Ganik Şekerlemenin 1953 yılında Çorumun İskilip ilçesinde kurulduğunu dile getiren Gökhan Sarıarslan, bölgenin duyduğu ihtiyaç ve kaliteli üretim sonucunda yıldan yıla büyüdüklerini aktardı. Bugün ise ihracat yapan ve Türkiyenin bilinen bir markası haline geldiklerini ifade eden Sarıarslan, Sektörde ürün kalitesi açısından üst sırada yer almaktayız, ama genel olarak bir sıralama yaparsak ilk beş firma arasında olduğumuzu söyleyebilirim aktarımını yaptı. Tesislerinde 50 personel ile sadece Çoruma değil yurt geneline hizmet verdiklerini dile getiren Sarıarslan, 4 bin metrekarelik kapalı alana sahip tesislerinin bulunduğu bilgisini verdi. Sarıarslan, tahin helvası, reçel çeşitleri, marmelat, lokum, tahin, pekmez ve kakaolu fındık kreması imal ettiklerini vurguladı. Sarıarslan, ayrıca Nutto markasıyla da kakaolu fındık kreması imal ettiklerini anlattı. Perakende sektörüyle ilgili girişimlerinin de bulunduğunu kaydeden Sarıarslan, öncelikle Çorumda, daha sonrasında ise İstanbulda iki mağaza açtıklarını dile getirdi. Bu konuda yeni yatırımlarına devam edeceklerini sözlerine ekleyen Sarıarslan, Anadolu yakasında Üsküdar ve Maltepede bulunan fabrika satış mağazalarını Avrupa yakasına ve sonrasında da daha fazla noktaya taşımak istediklerini belirtti. Sarıaraslan, ileriki dönemlerde franchising olarak da başarılı bir şekilde büyümeyi hedeflediklerini aktardı.
Geleneksel tatların üretimini yapan bir firma olarak en çok kaliteye değer veren ülkelerle çalıştıklarını vurgulayan Sarıarslan, İhracat yaptığımız ülkeler arasında Tayvan, Hongkong, Japonya, Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çin bulunuyor. İhracat yapmadığımız ülkeler için ise pazar araştırmamızı yapıp, temaslar kuruyoruz. Ürünler kabul görürse zaten devamı geliyor şeklinde konuştu.
kobiden.com
Ganik Şekerleme organik marmelat üretecek
Ürün çeşitleri arasına geçtiğimiz yıl marmelat grubunu ekleyen Ganik Şekerleme organik marmelat üretimine başlıyor.
YORUM EKLE
1
Et sanayi sektörü Konya'da buluşacak
2
Hayvan yeminde doğal antibiyotik
3
Sıcak bir şifa kaynağı: Tarhana
4
Ünlü İlahiyatçıdan ezber bozan açıklamalar
5
Elvan ve İTÜ Ar-Ge için anlaştılar
6
Armutlu Un perakende pazarına giriyor
7
Ünlü şef Türk Mutfağını dünyaya anlatacak
8
Wal-Mart'ın saatlik kazancı 2 milyon dolar!
9
Çam balı üretimi altın yılını yaşıyor
10
Derik zeytininin hasadı başladı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:24
GÜNEŞ
07:54
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:47
YATSI
19:11