Topraklarımızın ve denizlerimizin lezzetlerini, yıllardır IQF teknolojisi ile %100 doğal, taze ve kullanıma hazır şekilde dondurarak dünya mutfaklarına taşıyan Türkiye’nin markası Ayfrost şimdi tüketicilerle buluşuyor.
Ayfrost, ülkemizin topraklarında ve denizlerinde yetişen hammaddeleri, sadece birkaç saat içerisinde üretim tesislerine ulaştırıyor. Yıkama, ayıklama ve doğrama gibi hazırlıklardan sonra güvenilirliği dünya genelinde kabul edilen en gelişmiş gıda dondurma teknolojisi olan IQF (Tek tek hızlı dondurma) ile donduruyor. IQF, -40 derecede ve çok kısa bir sürede ürünlerin özsuyunu dondurarak besin değerlerini uzun süre koruyor. Üretim teknolojinin hızı, tazelik özelliklerinin hiçbir katkı maddesi kullanılmadan korunmasını sağlıyor. Tüm süreçler, uluslararası düzeyde prestijli ve kapsamlı gıda güvenliği kalite sistemleri denetiminde gerçekleştiriliyor.
Ayfrost’un müşterilerine sunduğu ürünlerin en önemli özelliklerinden biri de kullanıma hazır olması. Mevsiminde temin edilen ve sadece saatler içerisinde dondurulan lezzetler, tüketicilere zaman kazandırırken hayatı da kolaylaştırıyor.
Ayfrost son tüketiciye yöneldi
Türkiey'nin lezzetlerini, taze ve kullanıma hazır şekilde dondurarak dünya mutfaklarına taşıyan Ayfrost şimdi tüketicilerle buluşuyor.
YORUM EKLE
1
Barbun Alaçatı ile doğaya dönüş başlasın!
2
Kültür Elçileri “Yerel Lezzetleri”...
3
İki yılda 2 bin 500 kişiye iş verecek
4
Müsiad'dan 'gıda ve GDO' uyarısı!
5
Naylonu yasakladı petrolden kazandı
6
Nestle klinik açıyor!
7
TÜRES tedarikçi üyeleriyle buluştu
8
Ülker Golf Ortadoğu’da liderliğe oynuyor
9
Hal Yasası mutfağa nefes aldırdı
10
'Küresel perakendeci' kepenk mi kapatıyor?
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:22
GÜNEŞ
07:52
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12