Sağlık Bakanlığı, Facebook aracılığıyla yayınladığı mesajlarına devam ediyor. Meyve ve sebzelerin besin değerlerinin azalmaması için kesilmesinden sonra bekletilmemesi uyarısında bulunan Sağlık Bakanlığı, özellikle C vitamini deposu meyvelerin kesildikten sonra hemen tüketilmesi gerektiğini açıkladı.
İşte Sağlık Bakanlığı'nın Facebook hesabından yayınladığı o mesaj:
"Hem lezzetli hem de besleyici bir portakal suyu için aklınızda bulunsun: Meyveler kesildikten ya da suyu sıkıldıktan sonra bekletilirse C vitamini değeri azalır."
haberturk.com
C vitamininin yararı nereden geliyor?
Sağlık Bakanlığı meyve ve sebzelerin besin değerlerinin azalmaması için kesilmesinden sonra bekletilmemesi uyarısında bulunuyor.
YORUM EKLE
1
Zehirli mantara dikkat!
2
Gıda Bakanlığı'nın bütçesi belli oldu
3
TARSİM rekora koşuyor
4
Tarım sektörüne teknoloji dopingi
5
İstanbullu suyu zamlı içecek
6
Meyveciliğin geleceği çeşit ıslahına bağlı
7
İzmir'in "gıda merkezi" hayali gerçek olabilir
8
AVM'lere karşı modern esnaf çarşıları geliyor
9
Sebze-meyve ihracatında rekora koşuyoruz
10
Ağaç kavunu çiftçiyi ümitlendiriyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:24
GÜNEŞ
07:54
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:47
YATSI
19:11