Birlik yeni mağazalarla büyüyecek

Toptan satış konseptiyle 8 yıldır İstanbul'da faaliyet gösteren Birlik Toptan Satış Mağazaları, 2012 yılında yeni açacağı mağazalarla büyüyecek.

Birlik yeni mağazalarla büyüyecek
Birlik, yeni yılda hayata geçirmeyi planladığı büyüme hedefleri doğrultusunda bir çok lokasyonda yeni mağazalar açarak müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor. Birlik Toptan Satış, Esenyurt Mağazası yapılan törenle hizmete açıldı.
Önce İstanbul sonra Anadolu

Birlik Toptan Satış Mağazaları Güneşli, Pendik, Sarıgazi mağazalarında hizmet vermeye devam ederken, 2012 yılında hız verdiği mağaza açılışlarına Seyrantepe ve Gebze Mağazası ile başladı. Birlik Toptan Satış Mağazaları, Nisan ayında ise Esenyurt mağazasını hizmete açtı.
Müşterileri için sürekli uygun fiyat ve ödeme koşullarında toptan satış hizmeti sunmayı hedefleyen, Birlik Toptan Satış Mağazaları kısa zamanda perakendecilerin tercih ettiği, bir toptan satış mağazalar zinciri olmayı hedefliyor.
Bakkal, market, büfe, kuruyemişçi, kantin, kafeterya,l okanta vb, catering noktaları başta olmak üzere kurumsal müşterilere toptan satış yapan Birlik Toptan Satış Mağazaları, temel gıda, konserve, içecek, atıştırmalık, süt ve süt ürünleri, şarküteri, tütün ürünleri, temizlik, kağıt, kişisel bakım ürün gruplarında, lider ve bilinen markalara yer veriyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52