Türkiye'den çıkan bir dünya markası olma yolunda ilerleyen HOTSTOP, TURYAP ile güçlerini birleştirerek 3 yıl içinde Türkiye ve dünyada yüzlerce şubeye ulaşmayı hedefliyor. HOTSTOP, ticari kiralanabilir alanlar yaratma konusunda inovatif çözümler üreten, gayrimenkul sektörünün Türkiye'deki en yaygın zinciri konumunda olan TURYAP ile Stratejik İşbirliğine gidiyor.
Mayıs 2010'da ilk şubesini İstanbul'da açan firma, şuan İstanbul'un yanında Anadolu'da 11 farklı şehirde şune açtı.
Uluslararası standartlardaki ürünler satan HOTSTOP, önümüzdeki günlerde İstanbul ve Bursa başta olmak üzere Anadolu'nun çeşitli büyükşehirlerinde TURYAP güvencesi ile belediyelerden kiralanacak Metro Giriş-Çıkışları, meydan ve parklar gibi alanlarda HOTSTOP Mobil Kafeleri ve HOTSTOP Corner'ları açacak.
Müşteriler, 2012 yılı sonuna kadar HOTSTOP'lardan konser&sinema biletlerinizi alabilecek, HOTSTOP kupasında yer alan bankamatiklerden nakit para çekebilecek.
Kobiden
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker
Metro istasyonlarında büyüyecek
HOTSTOP, Turyap işbirliği ile İstanbul ve Bursa'da metro istasyonlarına girmeye hazırlanıyor.

YORUM EKLE
1
Enerji tasarruflu espresso makinesi
2
Helal potasına İkbal de girdi
3
Türkiye’nin GDO ile imtihanı!
4
Meyve mi yiyoruz, kimyasal mı?
5
Osmanlı lezzetleri ve imkânsız aşk!
6
Sadece çocuklara özel lezzetler
7
Soyulmuş soğan da ‘Reis’ oldu
8
Sektörden Nuri Çomu’ya anlamlı ödül!
9
Tarım istihdamı sağlam!
10
Süt ihalesinde son teklif alındı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER