Gıdavitrini - 14 yıl önce Gülben Şınık tarafından isimleri özenle belirlenen “Hünkar”, “Hürrem”, “Cariye”, “A la Turka” ve “Safinaz” adlı pide çeşitleri günümüzde muhteşem yüzyıl dizisinin etkisi ile çok yoğun ilgi görüyor. Pideci de özellikle Hürrem ve Hünkar adlı pidelerin şipariş yoğunluğu epeyce fazla. Zengin mönüsü ile Pideci damak tadına düşkünlerin lezzet üssüne dönüşmüş durumda. Klasik pidelerin yanı sıra diyet ve vejetaryan pideler de sunan Pideci, üretimde kullandığı malzemeler ve en ince ayrıntısına göre dizayn edilmiş reçeteleri ile pidenin kebap kültüründen ayrışıp daha taze bir tada uyum sağlamasını hizmet ediyor.
Pideci’de pidenin hazırlanmasında kullanılan unun kalitesi, hamurun homojenliği, pişirme teknikleri ve ne ile pişirildiği en önemli noktalar. Bir de her pide çeşidi için ayrı ayrı pişirme süreleri, kullanılan malzemenin cinsi, tazeliği ve kalitesi.
Pideci; mönüsünde diyet yapanlar için sebzeli pideler ve vejetaryanlar için hazırladığı ürün çeşitliliği ile fark yaratıyor.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Pide, Pideci, Hürrem Sultan, Hünkar
Herkes Hürrem’i yemenin peşinde!
Pideci’nin mönüsünde yer alan Hünkar, Hürrem, Cariye, A la Turka ve Safinaz adlı pideler yoğun ilgi görüyor.

YORUM EKLE
1
Pişmaniye artık Afrikalı olacak
2
Tüketici krizi umursamıyor!
3
Japonya Türk zeytinyağını sevdi
4
Gıda Hattı'na telefon yağıyor
5
‘Katkı’da bağımlılık tehlikesi!
6
DiaSA’dan çevrecilik örneği!
7
Süt miktarı yükseldiğinde üretici desteklenecek
8
Puratos'tan ekmekte devrim
9
Tüketici hissiyatına anında analiz!
10
Arda'nın mutfağında yeni lezzetler!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER